Реклама / Ads
19| 3882 |27.11.2023 НОВИНИ

Журналистът Димитър Тасев: Едва ли Михайлов ще вземе сам решението за оставка, зад него стоят сериозни хора

.
Борислав Михайлов
"Обществото може би забравя че зад Борислав Михайлов има много сериозни хора, дори бизнесмени и т.н. Едва ли той сам ще вземе това решение." Спортният журналист Димитър Тасев сподели очакванията си за днешния Изпълком на Българския футболен съюз.
 

 

"Ще ви разкажа за едни хора, които са любители на скъпите напитки и качествените дрехи. Става въпрос за членовете не Изпълнителния комитет на БФС, които днес имат събрание. Преди може би 10-15 години се допускаха медии на тези събирания, но след като започнаха да се показват най-различни бутилки, ядки, семки и бонбонки... Обедно ще бъде събранието. Ще се съберат на базата в "Бояна" и всички тези въпроси, на които обществото търси отговори в последните две седмици, най-вероятно ще бъдат изяснени. Основният въпрос е дали ръководството на БФС начело с Борислав Михайлов ще подаде оставка и дали ще има смяна на властта, или ще тупат топката. Строашно много са въпросите, но след големите протести преди мача с Унгария това е първо заседание на Изпълнителния комитет. Знаете, че там и юридически не са чисти нещата, защото в Търговския регистър е вписан стария Изпълнителен комитет. Той свиква новия от две години насам, но документите се подписват от стария", каза Тасев по време на сутрешния блок на bTV.

 

 

"Обществото може би забравя че зад Борислав Михайлов има много сериозни хора, дори бизнесмени и т.н. Едва ли той сам ще вземе това решение. Хора, които са в ръководството на организацията десетилетия, хора, които имат успешен бизнес. Тоест, той ги събира днес, за да им каже: "Пичове, какво ще правим?", ако все още не са си го казали. Интересно е и ако подаде оставка, дали някой от неговите хора няма да го замести. Тоест "Стани да седна". Решението няма да е лично. Той ще се допита до голяма част от хората, които стоят с него. Най-вероятно това ще стане днес в 13 ч. на базата в "Бояна". Дали пък времето няма да им попречи да дойдат. Може да пътуват от далеч", коментира още той.

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2565 |27.11.2023 Министър Гвоздейков оптимистично: Няма бедстващи, главните железопътни трасета са проходими . 0| 2565 |27.11.2023 Простреляха трима колежани от палестински произход в САЩ . 0| 2726 |27.11.2023 Ограниченията в проходите в страната? . 0| 7131 |27.11.2023 Има ли решение на проблемите със ставите?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads