Реклама / Ads
27| 5428 |21.04.2013 НОВИНИ

Каката на Бойко: Брат ми не е спечелил и стотинка от политиката

.
Д-р Красимира Иванова Източник: Булфото
Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме, са само негативи. За него властта никога не е била самоцел. Просто съдба е да върви във възходяща линия. Доказа го и с оставката си.
 

Това заяви пред Нова телевизия д-р Красимира Иванова, сестра на бившия премиер Бойко Борисов. Тя разкри, че често го е съветвала да не се предоверява на хората.

Аз не съдя брат си за нищо и съм убедена, че той винаги е правил всичко само с добри намерения. Не сме си говорили за последните протести, които го свалиха от власт. Ние се виждаме рядко и всеки е ангажиран. Аз очаквах и имах предчувствие, че нещо ще се случи. Атмосферата се нагнетяваше и черните облаци се сгъстяваха. Не може аз да съм предполагала нещо, а той да не е, категорична беше каката на Бойко.

Много хора се възползваха от брат ми и после го предадоха. Мисля си, че ГЕРБ беше създадена много бързо. В нея влязоха много кариеристи и натегачи, каза още тя. Не знам дали тези предателства го вкараха в болницата. Ние сме възпитани да си вършим работата докрай и то добре.

Бойко е много доверчив и вярва много на хората. Нервното му напрежение според мен се дължеше на притеснението, че няма да успее да завърши започнатите от него проекти, обясни д-р Иванова. Моята най-голяма грешка е, че стоя много настрана от неговите политически действия. Аз винаги съм искала да бъда сестрата, която му носи радост и усмивки.

На въпрос дали хипертоничната криза на Бойко Борисов след оставката не е спектакъл д-р Иванова отговор: Пожелавам им такъв спектакъл на хората, които го твърдят това. Тя разкри, че вчера се е чула с брат си и сега той е добре.

Той сам си е преценил да не се изказва пред медиите. Аз не виждам загуба в това, че той не е на телевизора. Преди валяха само обвинения, че като пуснеш телевизора и от там те гледа само Бойко. Ето сега да видим, какво ще стане, като го няма по телевизията, продължи Иванова. Аз знам че брат ми и Цветан Цветанов тръгнаха заедно по един дълг път. ГЕРБ им е като едно семейство. Във всяко едно семейство има спорове, така че няма да се учудя двамата да са спорили. Никога не съм присъствала на такива спорове, защото това не е моя работа, категорична беше тя.

Не одобрявам самозапалванията в последните месеци. На всички ни е тежко и всеки има проблеми, но не трябва веднага да тръгнем да се палим. Аз също прекарах една много тежка болест и не ми е минало през главата да се самозапалвам, беше критична д-р Иванова. Аз ви гарантирам, че Бойко Борисов не е спечелил нито една стотинка от политиката. Единственото, което спечелихме са само негативи. Пожелавам си на Великден да сме заедно, завърши каката на Бойко.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 19934 |17.03.2013 Шефът на aрхивите: България е субсидирала СССР, а не обратното . 12| 7522 |15.03.2013 Братята от Коиловци: Явно са бягали от час тези командоси . 51| 7712 |21.02.2013 Бисеров: Борисов и Цветанов - "братя Галеви" . 31| 10652 |17.02.2013 Хороскопът на Бойко: по-голям възход отколкото на канцлера Шрьодер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads