Реклама / Ads
0| 2918 |04.04.2022 НОВИНИ

Какви са условията на кредит до заплата?

.
Много голяма част от хората трудно успяват да се справят финансово до заплата и често се налага да си помагат с кредити. Това е голямо облекчение, защото така няма да се притеснявате за храна и сметки особено ако не са били предвидени. Точно по тази причина и повечето компании, които дават заеми, предлагат такъв вид услуга.
 

Какво е кредит до заплата

 

Както е ясно и от наименованието, тези заеми имат за цел да разрешат финансов проблем или ситуация за няколко дни или седмици, докато получите вашето трудово възнаграждение. Това се случва и когато не можете точно да определите и планирате бюджета си. Тези продукти се характеризират с някои особености:

 

- стандартните кредити до заплата са в по-малък размер от потребителските заеми – не е нужно да теглите голяма сума, която така или иначе няма да уползотворите, но ще ви бъдат начислени такси за нея;

 

- времето за връщане е по-кратко – на повечето места можете да го определите сами;

 

- лихвите се изчисляват по различен начин – всичко зависи от желаната сума и от периода;

 

- можете да изтеглите кредит до заплата без поръчител – не е нужно да се притеснявате, че трябва да молите за услуга приятели. При някои от фирмите дори не е нужно да доказвате и доход;

 

- можете да кандидатствате бързо онлайн – предимството на повечето онлайн платформи за заеми е именно, че не е необходимо да се разкарвате по офиси, за да подадете своето заявление.

 

Търсенето на такива финансови продукти става все по-голямо и затова някои кредити са със завишени лихви. Трябва да внимавате и да се запознаете добре с всички условия, когато решите да кандидатствате някъде.

 

Кредит до заплата

 

Cashio Fix


Това е подобна кредитна линия на заема до заплата. Тук размерът е доста голям и може да стигне до 10 000, а времето за връщане е между 3 и 36 месеца. Месечните вноски са фиксирани. Сумата може да бъде избрана от вас, както и големината на вноските и датата на падеж. Всичко можете да планирате така, че да не ви натоварва допълнително разходите. При този вид продукт имате възможност да намерите най-точното решение за вас. Най-добре ще бъде да съобразите падежа с датата, когато получавате възнаграждението си или друга такава, която е свързана със сигурни доходи. Има такса, която трябва да заплатите за оценка на риска, която се дава еднократно.

 

Cashio Wave


Това е друг финансов продукт, свързан със спешни заеми. Размерът на сумата, която можете да получите, е между 100 и 3000 лева, а валидността е една година. Можете да погасявате на части и да решавате сами кога и по колко. По този начин сами разпределяте парите, когато по колкото имате. Освен това, разполагате с внесената сума и можете да я теглите отново при нужда. Напълно достатъчно е да се погасят еднократно 15% от усвоения лимит.

 

За да се покаже желанието на клиента за ползване на тази услуга, трябва месечно да се заплаща минимална вноска за револвиране.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2932 |31.03.2022 Русия акредитира първия афганистански дипломат от талибанското правителство . 0| 3404 |31.03.2022 Петър Колев: Скопие опитва да забрани по всякакви начини да бъдеш българин . 0| 2908 |30.03.2022 Украйна: Русия ни дискредитира, плаващите мини в Черно море са от окупацията на Севастопол . 0| 3023 |29.03.2022 Радев: Някои от условията за създаване на Община Обзор остават неизяснени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads