Реклама / Ads
4| 4281 |01.11.2019 НОВИНИ

Калоян Паргов: Носители на промяната са Мая Манолова и нашите кандидати за районни кметове

.
Столичани искаме кмет, който може да управлява и е доказал човечността и грижата за хората
 

София не прави изключение от начина, по който се проведоха изборите в цялата страна, имайки предвид гласуването в ромските квартали в града. Съотношението на гласовете между БСП и ГЕРБ в ромските секции е фрапиращо. В Слатина над 2000 за ГЕРБ и около 240 за БСП, Красна поляна - 2400 срещу 280, Люлин 700 на 200 гласа", каза лидерът на БСП - София Калоян Паргов на пресконференция на „Позитано“ 20. Той коментира, че ако се върнем назад към други избори, ще видим по-нормално разпределен вот, когато липсва натиск върху гласоподавателите. Паргов посочи, че прави впечатление, че невалидните бюлетини са превърнати във важен инструмент за манипулиране на избори. "Отговорно твърдя, че те са толкова много не заради неграмотност на българския избирател, а заради целенасочен акт за допълнителна манипулация и изкривяване на вота", добави лидерът на столичните социалисти. Калоян Паргов добави, че в София 5% от гласовете за БСП или 23 000 бюлетини са невалидни. Той бе категоричен, че ако нямаше толкова много невалидни бюлетини, конфигурацията в Столичния общински съвет и в столичните райони щеше да е резлична. Според него, ако машинното гласуване вече беше факт, голяма част от манипулациите нямаше да бъдат възможни.

"В неделя ни предстои важен избор между статуквото и промяната за една различна перспектива не само за София, но и за много други общини", каза още Калоян Паргов във връзка с предстоящите балотажи. Той обясни, че тук не става въпрос за битка между ляво и дясно, а между нормалното и доброто, от което софиянци имат нужда и фалшивото, зад което стоят манипулатори. "Считам, че носителят на промяната в София са Мая Манолова и всички наши кандидати за кметове на столичните райони", добави Паргов. Той заяви, че кандидатите на БСП гарантират по-добро управление, защото знаят и са доказали, че това означава да бъдеш отговорен за своите действия. "Столичани искаме кмет, който може да управлява и е доказал човечността си и готовността за грижа към хората. Затова призовавам всички мои съграждани да гласуват за Мая Манолова и всички, достигнали до балотаж с ГЕРБ, кандидати за районни кметове. Така вие ще подкрепите промяната, която ще донесе на всички столичани и на София нова перспектива за развитие", заключи Калоян Паргов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4060 |31.10.2019 Калоян Паргов се среща със спортни легенди в петък сутринта, вечерта участва в закриването на кампанията в ”Люлин” . 1| 3701 |27.10.2019 Калоян Паргов: Вотът не може да бъде манипулиран, ако всички упражним правото си да избираме свободно . 1| 4132 |28.09.2019 Калоян Паргов: Имаме решение за София . 7| 4308 |23.09.2019 Калоян Паргов: БСП може да направи исторически пробив в София, но трябва да бъдем умни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads