Реклама / Ads
9| 6281 |27.10.2015 НОВИНИ

Камен Попов: Не ударих Сидеров умишлено

.
Камен Попов
„Съвсем случайно попаднах в това меле. Трябваше да проверя търговски обект, който имаме в района, заяви пред Нова тв Камен Попов - мъжът, който удари Волен Сидеров в нощта след изборите. Той определи себе си като патриот и родолюбец, но отрече с Волен Сидеров да са били от един политически кръг.
 

"Вървях си по ул. „Ген. Гурко” и ул. „Г. С. Раковски” и изведнъж ме връхлетя една тълпа. Следях какво се случва по телевизията, но не мога да кажа, че учишлено съм бил там. Случайно стечение на обстоятелствата. Вървях по тротоара. Там има пешеходен парапет, който възпрепятства минаването на улицата”, каза Камен Попов, който отрича да е нападал лидера на "Атака" умишлено.

"Не мога да кажа какво съм видял. Ние просто се срещнахме. Не можах да видя нищо, защото бях повален на земята. Това, което виждате вие на видеото, това виждам и аз. Нямам толкова детайлни спомени. Всичко се случи много бързо. Не съм бил изнервен. Просто се сблъсках с една тълпа, която връхлетя върху мен”, добави той.


По думите на Камен Попов, той познава Сидеров от медиите.


„Разбрах, че доста неприлично се държи в много ситуации. Поведението му на ул. „Раковска”, после в НАТФИЗ, на Летище Бургас”, изброи той провиненията на Волен Сидеров.


Адвокатът на Камен Попов обясни, че в момента срещу клиента му се води съдебно производство за нанесен побой по хулигански мотиви.


Относно приликата на якето му в нощта на нападението с тези на полицаите той обясни по следния начин: „Това не е умишлено. Това яке ми е подарък от жена ми. Шапката съм си я купил от спортен магазин”.


Фактът, че той е подведен под отговорност и не притежава имунитет, той коментира, че системата трудно ще реши този казус и призова депутатите да се ползват с имунитет само за действията, които извършват в парламента, а не на улицата.


„Волен Сидеров колко пъти посегна на вярата на своите избиратели. Готов съм да бъда своята отговорност, стига да се докаже, че имам такава. Демокрацията, в която живеем е, че можем да правим каквото си искаме, стига да спазваме правилата”, добави Камен Попов и заяви, че не подкрепя решаването на проблемите на улицата.


Камен Попов няма криминални регистрации до този момент, потвърди адвокатът му, но бил заплашван. Той се занимава с бизнес. Стопанисва хотел. А на последните избори е бил кандидат-депутат от „Български национален съюз” от гражданската квота на партията

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 12446 |15.10.2015 Удариха сайта на ТВ7, заглушават Цветан Василев . 7| 4665 |07.10.2015 Филип Попов: Мутренските времена възкръснаха в изборните листи . 11| 4639 |06.10.2015 Руски самолети удариха "Ислямска държава" в Палмира . 5| 5402 |29.09.2015 Цветанов: Да върнем младите във Враца с Калин Каменов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads