Реклама / Ads
1| 5644 |17.09.2022 НОВИНИ

Светльо Витков налетя на кандидат от Евролевицата в студиото на "Панорама", след което напусна

.
Източник: стопкадър, БНТ
Предизборен скандал се разрази в студиото на „Панорама“ по обществената телевизия снощи. Конфликтът се разгоря между Светослав Витков от „Глас народен“ и Димитър Митев от „Българска социалдемокрация – Евролевица“.
 

В първия половин час предизборният дебат вървеше спокойно, но след това бе засегната войната в Украйна и напрежението започна постепенно да се покачва. Тогава внезапно Витков стана, отиде до Митев и го повика навън, за да се разберат „по мъжки“.

 

„Така се бият комунисти, това се случва, защото не ги тепахме навремето“, заяви Витков, докато подвикваше „лигльо“ към Митев. След като водещият Бойко Василев успя да разтърве двамата, Светослав Витков седна на мястото си и каза, че „не може да не се засегне, когато му се подхвърля репликата чалга певец“, защото, по думите му, никога не е бил такъв.

 

Витков налетя втори път на Митев, като го наричаше комунист и част от онези, които са съсипали България. Самият Митев изглеждаше доста уплашен и се наложи водещия и други от участниците да го спасяват от гнева на изпълнителя на "Скакауец". След разправиите Витков напусна демонстративно студиото.

 

„Лидерите на Европейския съюз вместо да полагат усилия за прекратяване на войната в Украйна, истерично говорят за победа на Украйна. Войната продължава заради слабите лидери на ЕС. За нас е важно да има национално единение“, каза Димитър Митев от „Българска социалдемокрация – Евролевица“.

 

„Това са опорните точки на руската пропаганда, това го има само в техните болни мозъци – искаме мир, но правим война, искаме мир, но убиваме жени и деца в Украйна“, заяви Боян Расате от „Български национален съюз“. „Ние категорично трябва да се откъснем от нашата зависимост от Русия“, подчерта той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2978 |22.08.2022 Мими Виткова: Наблюдаваме абсолютна деградация на обществената болнична помощ за сметка на частната . 0| 3813 |14.06.2022 Светльо Витков: Политическият проект на Слави Трифонов ще приключи 2022 . 2| 3142 |24.01.2022 Д-р Виткова: България вече е във фазата на Омикрон . 19| 3277 |10.01.2022 Д-р Виткова: Българите не са антиваксъри, но четат фалшиви новини и вярват на заблуди

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads