Реклама / Ads
14| 6170 |20.05.2015 НОВИНИ

Р. Кънев: ДПС е в истерия заради спонсори

.
Радан Кънев
ДПС са поели тежки ангажименти към тежки спонсори. Те изхарчиха около 15 млн. ДПС не може да отговори на очакванията на спонсорите и започна да нервничи. Това заяви в "Още от деня" Радан Кънев, председател на ДСБ и съпредседател на РБ.
 
Тази война е едностранна. Ние не вюваме с ДПС, а ги държим в опозиция. Да си починат, тъй като имаше дълъг неблагополучен престой във властта. От друга страна се наблюдава известна истерия и тя има дълбоки корени. Всеки политик трябва да свиква, че има дълги периоди в опозиция. Ако на Местан му липсва внимание, питайте него. Едва ли хората ги интересуват неговите заяждания? Той трябва да си начеше крастата, затова трябва да направим дебат, допълни той.

Подготвят компромати срещу мен. На Реформаторския блок се предписват някакви лотове от някакви железници. Казват, че ако искаш да се продадеш трябва да е скъпо. Ако не се продадеш, ще продължаваме по Гьобелсовия принцип, докато хората повярват, призна Кънев.

Не е вярно, че има споразумение БСП да издигне кандидат на Кунева за кмет.Това е нещо, което много вреди на партиите, които го приказват. Второто е, че изборите хората не ги интересуват. Интересуват ги партийните и общинските администрации. Хората мислят за своите работни места. Нашата отговорност не е да правим предизборна кампания с парите на властта, а да решаваме проблемите на хората в общините, заяви председателят на ДСБ. Това са местни избори. Да решават хората по места.Моята отговорност е пред хората, които на парламентарни избори са гласували за мен и за което сме направили компромиси, допълни той.

Смисълът на РБ е да има реформаторско управление. Не ми хареса израза ултиматум за това, което съм казал. Не ходим на избори да печелим следващи избори, а да променим определени сфери, да дадем свобода, правосъдие, сигурност. Ако не свършим тази работа, сме излиши във властта. Тези реформи са общо дело, а не на един министър и една партия, категоричен бе съпредседателят на РБ.

Всеки може да изисква всеки да се държи съгласно предизборното споразумение. МС свърши горляма част от работата.Голяма част от подписаните законопроекти са в НС. Моят ултиматум е към колегите в Народното събрание, които правят определени спънки, каза още той.
 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4303 |19.05.2015 Глобиха кмета на Пазарджик заради непочистени корита . 13| 4957 |15.05.2015 Сайтът на ВКС зацикли заради делото на Цветанов . 0| 4363 |15.05.2015 Закопчаха още митничари заради контрабанда на цигари . 27| 5205 |15.05.2015 Скандал: ДПС напусна залата заради Баташкото клане

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads