Реклама / Ads
30| 6632 |16.03.2015 НОВИНИ

Кънев: ДПС си изпускат нервите, когато си тръгват техни хора от властта

.
Радан Кънев
Реформаторите са трети в Сърница с 22% от вота, очевидно кандидатът ни е успял да убеди поне 4 пъти повече хора, отколкото на парламентарните избори, заяви по БТВ Радан Кънев от РБ. Изборите са знакови - монополът на ДПС очевидно е разрушен, а на местните избори ще има 3 печеливши партии, каза той.
 
Кънев посочи, че бил разрушен и митът, че РБ е градска партия, защото сега в Сърница спечелили и два мандата в ОС. Надявам се реформаторският вот в Сърница да прелее към този на ГЕРБ на втори тур, така че ДПС да няма кмет, каза Кънев.

Това, че РБ "преяжда" с власт Кънев определи като Гьобелсова пропаганда и изреди къде има и няма хора на реформаторите във властта. Няма такава случка в българската история, подчерта той. Трябва да извадим партийците от българското образование и здравеопазване. Не сме назначили нито един партиен кадър там, но не сме извадили достатъчно партийци оттам. Тази опорна точка е нелепа, възмути се Радан Кънев.

На ключовите позиции, заети от РБ, има експерти, а не политици. Тази опорна точка тръгна от Местан, подеха я и други, посочи той и добави - изолацията на БСП и ДПС от властта зависят от РБ. Благодарение на нас се вадят техните партийци от ключовите позиции. Реформаторите преяждат не с храна, а с отговорност. Отвсякъде имаме кризи, а реформаторите запълват дупките, във всяка сфера има ежедневна борба. Реформи за 3 месеца няма, особено при язви, копани с десетилетия, каза Кънев.

Нахвърлят се срещу нас, когато губят позиции в управлението. Това се отнася най-вече за ДПС. Изпускат си нервите като виждат как си отива главният секретар на МВР,  след това и председателят на ДАНС. И ни нападат с някакви опорни точки за преяждане с власт. Това бе теза на Местан, след това е продължи Георги Първанов. Въпреки това с експертите от АБВ работим много добре, заключи той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4851 |14.03.2015 Радан Кънев: Вярно е, че сме по-добри, по-умни и по-хубави . 26| 4426 |11.03.2015 Кънев: Има реформи - има РБ; няма реформи - няма РБ . 124| 7553 |07.03.2015 Радан Кънев: Сложен е край на монопола на ДПС навсякъде . 5| 5439 |06.03.2015 Изпускат язовири в страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads