Реклама / Ads
10| 5062 |30.07.2015 НОВИНИ

Караянчева: Нито един от ГЕРБ не е гласувал за Манолова

.
Цвета Караянчева
Парламентарната работа е много специфична. Направихме доста-пенсионна реформа, закони за енергетиката, специализирани закони за НСО . Ние регламентираме тези институции. Второто четене за НСО мина вчера. Има парламентарна комисия, която ще наблюдава тези служби. Това не е най-важното. Отворихме Конституцията. Избраха омбудсман . ГЕРБ не подкрепи Мая Манолова. Това каза Цвета Караянчева от ГЕРБ по БНТ.
 

Тя обясни още:  81 колеги са гласували от ГЕРБ, 21 от РБ . Има 8 от реформаторите, които са гласували за нея. Как ще я подкрепим, като си спомним за Костинброд . Та тя ни изкара най-големите престъпници. Ние имаме съмнения, че тя има морала да стане омбудсман . Ние подкрепихме Константин Пенчев.

 

Въобще не ме интересува какао ще разпаля в управлението, убедена съм, че колегите ми не са подкрепили Манолова. В момента нищо не мога да кажа за нея. Прекалената партийна оцветеност ще й попречи в работата. Ние обмисляме в закона за омбудсмана  да се вкара възможност , така че той  да  може да се отзовава, ако не си върши работата. Една част от „Протестна мрежа“ са в управлението. Всеки има право да има своя позиция, хубаво е общественото мнение да бъде будно. Така институциите по-добре си вършат работата.

 

Ако направите преглед на заседанията, от РБ  има от 6 до 10 човека. Дори 8 човека бяха, когато се гласуваше реформата на Москов. На Москов няколко пъти го питах, дали не им е неудобно. Съжалявам, че отпаднаха двата въпроса от референдума. Бях за мажоритарно и задължително гласуване. По тази тема се говореше със страх. Г-н Местан  обясняваше , че малките партии ще отпаднат. Той обиколи малките партии с тази теза. Няма лошо политическите лидери за си говорят.

 

Как БСПС не съобразиха да подпишат Конституциата, за да изолират ДПС. Те искаха да ни пришият с ДПС. Това ги дърпа надолу.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5548 |27.07.2015 Още един разказ за инцидента с кортежа на НСО на АМ "Тракия" . 0| 12533 |24.07.2015 ЛЪСНА ИЗМАМАТА! Пеевски не е имал нито едно дело като следовател . 0| 5012 |23.07.2015 Единият от банковите обирджии от Айтос остава в ареста . 0| 5201 |21.07.2015 Б. Миланов: Над 250 000 българи нямат нито един зъб в устата си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads