Реклама / Ads
2| 5033 |04.09.2019 НОВИНИ

Корнелия Нинова: Борисов е тревожен, черна и подла кампания се води срещу Мая

.
Корнелия Нинова
Важно е една жена да изглежда добре. Преди един месец си изсветлих косата. На 11-ти септември градската организация на БСП ще реши дали да се подкрепи Мая Манолова за кмет на София. Калоян Паргов има номинация, Георги Свиленски също. Харесвам работата на Манолова, харесвам я и като човек. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по БТВ.
 

Основата цел е промяна на модела на управление на общините. Никога не е имало конфликт с Мая Манолова. Чуваме се с нея. Имали сме противоречие само по отношение на Истанбулската конвенция. Напоследък ситуацията много ми прилича на кампанията на ген. Румен Радев. Борисов започна с атака, че БСП няма кандидат. Вчера направи втора стъпка-същите думи като при Радев, че и Мая Манолова я е подкрепял. Аз такова нещо не си спомням.

 

Той има тревога. Той е добре информиран какво става в ГЕРБ и при нас. При тях има вътрешни проблеми. Ние това сме го преживявали. При нас се получава ефекта БСП да отвори ветрилото. На много места нашите кандидати имат авторитет. Политическия ефект е важен. Искаме отваряне. И по-малки партии виждат в нас отговорност. За това Борисов говори, че БСП няма кандидати. Хайде да е битка на идеи. Никоя партия не е излязла с платформа какво ще правим с общините, болниците, аптечното обслужване. Ето това ни се говори но няма програма отсреща. Има само прически. Имаме сили да спечелим в 2-3 областни града. Не съм врачка, но работим това да се случи.

 

Искаме позитивна кампания. Чакаме програми отсреща. |Виждам каква черна и подла кампания се води срещу Мая. Много се внушаваше, че Елена е агресивна. Да вадиш факти за корупция, не виждам, че беше грешка. Важно е как ще го направим като подход. Искаме позитивна кампания. Какво направи етичната комисия в ГЕРБ за разследване на корупция по места. Не виждам резултати. Да кажат ГЕРБ защо се отказват от знакови кметове по места.  Ние даваме положителна оценка на нашите кметове и пак ги издигаме.

 

Партията никога не е била разделена. Спорът е на върха. Това демотивира нашите хора. Надявам се, че сме го преодолели. Това ми дава надежда, че този път сме успели да обединим партията. Нека личните сблъсъци да не ги пренасяме към партията. След местните избори предстоят отчетни избори. Цял процес започва за избор на нови ръководители.

Има огромно неравенство в обществото. Горят сметища, има убийства. Президентът каза, че сме на дъното на Европа. Е не е ли така. Еми факт, обективен. Важно ли е какво казва българският народ. Имам нормална връзка с Румен Радев. БСП го издигна. Какъв е проблема? Битката не е лична в политиката.

 

Борисов си служи с интригантски начини на правене на политика.  Това е неговия тип. Радев никога няма да стигне до това равнище. Разминаването между двамата е принципно.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 8730 |03.09.2019 Борисов стана хит в мрежата: Аз се подстригвам сам, мога да ви демонстрирам . 12| 4984 |03.09.2019 Добриндт: Борисов е голям приятел на Европа . 2| 4412 |03.09.2019 Нинова: Целта ни за местните избори - 100% повече кметове и 40% повече общински съветници . 0| 4956 |03.09.2019 Гръм удари самолета на сръбския душманин на Борисов - Ивица Дачич

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads