Реклама / Ads
30| 6855 |16.07.2020 НОВИНИ

Манев: Събраха се на улицата комунисти. Гърневски: Излизането от задния вход на Борисов няма да се случи

.
Мануил Манев
Събраха се на улицата комунисти и всякакви други. Не ми говорете как Христо Иванов е най-големият борец. Истината е друга-политическите партии яхнаха хората с проблеми. Когато каже премиерът, ние си тръгваме. Това не е за първи път. Ние нямаме лошо отношение към гражданите. Ние ги чуваме. Гражданите идея си нямат какво ще им се случи, ако се стигне до служебен кабинет!
 

Това каза депутатът от ГЕРБ Маноил Манев по БТВ. Видимо разярен, той обясни с повишен тон:  Всички инсинуации са връзки с ДПС са прочистени. Това не е най-важното. Не може вече да се правят инсинуации. Те са плод на добре подготвена пропаганда.

 

Това в ГЕРБ е винаги така, за да няма петна върху ГЕРБ и управлението.  Всеки ден някой „специалист“ обяснява по телевизиите какви са връзките. Има изрично решение-вие да чухте някой да отстрани хора със съмнения от президентството.

Какво да уважаваме, начина на говорене на президента?! Ако можете да ми преведете какво е казал вчера. Кога взе да му пречи прокуратурата на президента?  Когато трима от неговите работници бяха с повдигнати обвинения.

 

Депутатът от БСП Иван Иванов каза: Разбирам колко е трудно на ГЕРБ да даде обяснение за случващото се. С оставките се опитват да отпушат напрежението. Буди подозрение начинът, по който ГЕРБ се разграничава от ДПС. Как освобождавате министри на слухове? Явно вашите структури са знаели за такива обвързаности.

 

Самото освобождаване на тримата министри с мотив, няма по-голяма признание от това. на практика те си признаха коалиция с ДПС. Изходът е само оставка и предсрочни избори. Г-жа Нинова каза ,че никакви варианти за кабинет не са възможни в това НС. Няма да влезем в съглашение с ГЕРБ. Хорати скат оставка заради олигархично-мафиотския модел.  Президентът не оглави протестите, то ги подкрепя.

 

По НТВ се вихри пък Спас Гърневски от ГЕРБ. Той коментира, че има непрекъснати скандали и фалшиви новини за дискредитирането на ГЕРБ. Оставките на тримата министри са, за да се спрат внушенията за обвързаности с ДПС.

 

"Имаме консулидиран преврат с изявлението на президента. Обединил е всички противници на ГЕРБ, независимо дали са леви или десни. Има хора, които искат някаква промяна, интелигентни и непредубедени", отбеляза депутатът.

 

Той посочи, че има и организирани агитки. Гърневски обаче бе категоричен, че излизането от задния вход на Борисов няма да се случи. 

Възмущението на народния представител продължи и с това, че Радев щял да се бори срещу мафията, без да види, че "половината мафия" била пред него. Спас Гърневски е категоричен, че има главен прокурор, който се бори с крупни бизнесмени, излезели от БКП и разграбили държавата като Миню Стайков, Баневи, "този в Дубай" и "другия в Белград".

 

"Защо не отиде Божков в Германия или Франция, ако е толкова чист?", запита реторично депутатът. "Като си тръгна за Пловдив и на Орлов мост се подхлъзвам.. това е от целувката на Станишев и лидера на ДПС (Лютви Местан, бел.ред.). Задкулисието е огромно и те го знаят отлично", заяви още Гърневски. Депутатът от управляващата партия запита кой е лицето на протестиращите - Мая Манолова, Костя Копейкин ли, Слави Трифонов ли?

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 6154 |11.07.2020 Хиляди се събраха само за час. Викат ”Оставка” под прозорците на МС . 26| 9497 |07.07.2020 Журналист: След това, което видяхме в това видео, всички трябва да сме на улицата, а не във Фейсбук . 29| 6075 |09.06.2020 Валери Симеонов: Божков е хулиганче със спрей в ръка на улицата . 4| 5007 |28.04.2020 Семейство от Кърджали отива на улицата заради безработицата от коронавируса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads