Реклама / Ads
0| 3376 |23.07.2022 НОВИНИ

Христо Иванов: На ГЕРБ и ДПС пяна им излиза от устата щом стане дума за Рашков

.
Христо Иванов
На ГЕРБ и ДПС пяна им излиза от устата като стане дума за Рашков. Те го произведоха в герой. В НС е като лъвовете в зоологическата градина- енергия, пяна, пулене на очите. Може би това е човекът. Това каза по БНТ Христо Иванов - съпредседател на ДБ.
 

Ако с това приключи всичко, ние декларираме, че сме несъстоятелни. Става дума за банална среща, каквито правим по три пъти на седмица. Нека НС да си направи проверка и няма как да знам, дали е саботаж. Факт е, че ГЕРБ експлоатира това нещо. Станала е инфекция и ние публикувахме целия запис, за да се види какво става дума. 

 

Всеки път казвам, че има три сценария - кой как е позициониран. Това са сложни преговори между 5 субекта. И това са неща, които винаги сме казвали - сложно е, много фактори са замесени. Ако не ни чакаха криза - да нека да отидем на избори. Виждаме, че се задава една от най-трудните зими. Но бяхме длъжни да опитаме. 


Нека г-н Трифонов да изгледа записа. Не споделям лични оценки за това какво са ИТН. А чия позиция как изглежда и се е променила. Отношенията между ПП и ИТН са много сложни. ПП обмисляха да се говори само с отделни техни депутати. Това са нормални елементи. Става дума за анализ, а не за това някой да се обижда.

 

Трябва да покажем, че сме способни за надскочим егото си.  Дестабилизацията ще изпере ГЕРБ и ДПС.  Аз се консултирам с парламентарната си група. Искам да попитам другите групи - те готови ли да да пуснат записите си?! 

Нищо извънредно няма - това е автоирония. Приемам шегите на колегите ми. Това е разговори между колеги, има и шеги. 


Ние сме готови да не излъчваме министри, да има кабинет за 6 месеца. Наистина може да се окаже тежка тази зима. Хората искат да видят, че можем да вземем решение. Към нас има подкрепа, най-лесно е да отидем на избори. ИТН ще изпадне и ще се лишим от един фактор на хаоса. Колко от групата на ИТН смятат- вие наистина ли ще позволите за 4-ти път да поднесем на поднос на ГЕРБ и ДПС възможността да се върнат?! 


Трябва да намерим начин за политическо примирие.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 24987 |22.07.2022 След изтекъл запис на заседание на ДБ, от ГЕРБ поискаха Нинова да върне мандата веднага /видео/ . 0| 6598 |22.07.2022 Христо Иванов с отговор: Ако Слави Трифонов реши, че трябва за четвърти път да счупи всичко, ДБ ще отиде на избори . 0| 5238 |22.07.2022 Владислав Панев от ДБ заподозря ГЕРБ за изтеклия запис, не са наричали ИТН мафия . 0| 3213 |22.07.2022 Настимир Ананиев към Атанасова от ГЕРБ: От вас лъха страх, Рашков не е толкова страшен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads