Реклама / Ads
3| 5760 |20.02.2015 НОВИНИ

Каракачанов: ВМРО е най-компетентно за българите в чужбина

.
Красимир Каракачанов
Разбирам, че роднините искат да оправдаят шофьора, но той излезе на кръстовището, без да спази знак Стоп и влезе в нашето платно, нашият шофьор опита да направи рязък завой, за да избегне по-сериозен инцидент, каза по БТВ депутатът от ПФ Красимир Каракачанов по повод катастрофана на колата му от НСО с тази на Гено Гаргов по пътя за Карлово, за където Каракачанов пътувал за честванията на Левски. Гаргов бил с изтекла книжка и след употреба на алкохол, но не е съгласен, че той е причина за инцидента.
 
Каракачанов потвърди, че Гаргов бил неадекватен, клатушкал се и имал вид на видимо пиян. Той го попитал колко е пил, а Гаргов отговорил: "Колкото си искам". Има спирачен път, вижда се кой къде е карал, добави той. Този човечец обаче не за собствен кеф е седял на сергия цял ден, тези хора са оставени на произвола, но не е трябвало да пие. Сроковете и дне в Закона не са малки, всичко опира до съзнанието на хората. Но тези инциденти стават най-вече в малките населени места, там всички се познават.

Ако не се обясни още от ранна възраст, че не се ли научиш да караш, без да си пил, ставаш убиец или самоубиец, заключи Каракачанов. Няма да повдигам допълнителни искове към този човек, защото той е висял в този студ на сергия, поради което е пил алкохол.

Ние не сме малка партия, имаме 19 депутати; никой никаква власт не ни е давал, защото не сме  искали, нямаме министри. Не съм лобирал за Б. Борисов за ДАБЧ, аз съм предложил този човек. Коя друга партия в България през последните 25 години е ходил при българите в чужбина и се е грижел за тях, попита той. И каза - ВМРО и напоследък ПФ. Всички тези, които приказват, отделили ли са една стотинка. Няма случай да не сме защитили българин в Македония. Не може да ни оспорят, че ние сме най-компетентните по този въпрос, възмути се той и каза, че не е поискал Министерство на икономиката, АМитници. А те измислиха да направят някакво препитване, продължи той, но отрече, че бавенето на решението да е инструмент за извиване на ръце.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4325 |18.02.2015 Каракачанов: Няма да подкрепим дълга . 8| 4549 |10.01.2015 Каракачанов: Ислямът е войнстваща религия . 44| 7786 |28.12.2014 Каракачанов: Лютви Местан плещи глупости на българските турци . 10| 4254 |20.12.2014 Каракачанов: Твърдо сме зад ГЕРБ въпреки пенсионните реформи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads