Реклама / Ads
2| 4345 |02.03.2019 НОВИНИ

Каракачанов защити ”ловната командировка” на депутати

.
Красимир Каракачанов
Вицепремиерът Красимир Каракачанов се разгорещи по тебевизията, след като бе запитан да коментира скандала с командированите в Залцбург депутати на ловно изложение. Сред командированите бе и депутат от ВМРО.
 

„Не мога да разбера защо когато искаме да привличаме туристи и да рекламираме страната, вие ме питате защо един депутат ходи в командировка – изригна военният министър. - Имаше и наш депутат, но нека ви отговори този, който го е командировал.

 

Малко несериозно е да ме питате за командировани от парламента. Ако бе някой от Военното министерство, щях да коментирам. Чувствам се неприятно, защото не съм председател на парламента, за да отговарям къде е ходил депутата. Нека проверя къде е ходил, преди да ме питате. Извинявам се, но честно казано нито знам за какви командировки говорите, нито съм ангажиран с това. Няма как да отговарям кой за какво в парламента е отговорен”.

 

Красимир Каракачанов коментира и за решението на ВМРО да се явят сами на предстоящите евроизбори. „До 2 май няма как да чакаме за да си говорим в коалицията – каза Каракачанов. - Обявихме, че след поредния неуспешен опит да коментираме изборите, ние си образуваме предизборен щаб и започваме кампания. Ако колегите искат да сме заедно, нека на следващия Коалициониен съвет да дойдат и да се държат конструктивно.

 

„В парламента няма кворум, защото, както виждате, депутатите от БСП саботират работата на парламента – заяви Каракачанов. - Като не искаш да ходиш на работа, подай си оставката и се върни към професията си. Не виждам логика да не идваш на работа – БСП не идват на работа, ДПС не се регистрират. Едва ли някой има полза. Това са игрички”.

 

Във връзка с отношенията с НАТО, Европейския съюз и Русия вицепремиерът Красимир Каракачанов каза, че не трябва да се коментира дали сме „фили” или „фоби”. „Не виждам защо да сме „фили” или „фоби” – каза той. - Светът не е само Европейски съюз и НАТО. Това е само малка част от света. Това, че България е член на Евросъюза и партньор в НАТО, не означава, че трябва да спрем контакти с която и да е държава в света.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4334 |28.02.2019 Кандидат на Волт защити потребителите от „томахавката“ на банките и кредиторите . 4| 4013 |24.02.2019 Каракачанов: Нямам информация, че представител на чужда държава е организирал взрив във ВМЗ-Сопот . 5| 4987 |22.02.2019 Красимир Каракачанов: ВМРО нямаме място в коалицията, ако ГЕРБ подкрепят ДПС . 7| 4363 |18.02.2019 Каракачанов скастри Цонев: ДПС - деспотичен пашалък и „розов“ европейски либерализъм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads