Реклама / Ads
8| 3109 |28.04.2021 НОВИНИ

Каракачанов като истински аскет - карал най-старата кола, за да е солидарен с армията

.
С раздумка между ревностен патриот и премиер в оставка приключи днешната среща на кабинета в оставка, която се провежда в премиерския хол. Домът на Борисов в Банкя се превърна в новата щаб квартира на управляващите, а днес там бе и военният министър Красимир Каракачанов, който не получи шанс да влезе в новия парламент и доскорошните партньори на ГЕРБ от ВМРО трябваше да си вземат довиждане с Народното събрание.
 

Каракачанов се възмути от действията на новите народни представители и в частност колата, която кара лидерът на ПГ на “Има такъв народ” - Тошко Йорданов. Спомена и една фалшива новина, която започна да се тиражира в проправителствените медии - за 10-те хиляди лева заплата, което се оказа абсолютен кьорфишек. 

 

“Тези хора се бяха приготвили днес да гласуват едни поправки, с които на практика да отворят вратата за едно безконтролно гласуване в една съседна държава. Процесите се ръководят не от самите избиратели, а от други хора”, отсече Каракачанов. 

 

Думите му са заради плановете да се въведе гласуване по пощата на следващите избори с промени в Изборния кодекс. Днес активисти и членове на ВМРО даже се събраха на протест и скандираха срещу Тошко Йорданов и Антоанета Стефанова, които приеха и незабавно върнаха мандата за съставяне на кабинет на президента Румен Радев. На излизане от “Дондуков 2” обаче бяха посрещнати именно от ВМРО.

 

“Не можаха да съберат мнозинство. Лесно се лае и се плюе по кабеларката, но когато трябва да станеш в 7 и да отидеш на работа в 8.30, е малко по-различно. Нали бяхме за народа? Погледнете днес мандатоносителят с каква кола отиде на работа…”, поде Каракачанов. 

 

“Кой?”, полюбопитства Борисов и заяви, че не ги гледа, за да не се ядосва, защото без да искал агресирал, а искал да обича врага си. Това пишело в Библията.

 

“Първата работа каква ти е - да си увеличиш заплатата”, продължи Каракачанов. 

“Ама с каква кола? Кажи, че ми стана интересно”, по клюкарски маниер запита Борисов. 

Каракачанов обаче си продължи по своему: 

 

“Първата работа каква ти е? Да си увеличиш заплатата на 10 хил. лева, да се качиш на служебните мерцедеси. Нали бяхте за народа? Аз от 4 години карам най-старата кола в държавата. Нарочно!”, отсече Каракачанов и тропна по масата. 

 

“Защото армията няма пари и аз трябва да давам личен пример. Те се юранха на новите коли”, възмути се Каракачанов и цитира хан Омуртаг: А Бог вижда. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 4103 |26.04.2021 Мая Манолова: ГЕРБ са безнадежден случай като управляващи . 5| 3169 |26.04.2021 ГЕРБ се отметна от искането за оставката на Манолова като шеф на комисия в НС . 57| 8620 |26.04.2021 Бойко Борисов подскочи като ужилен, нарече Слави Трифонов политически страхливец . 16| 5280 |24.04.2021 Бимбалов: За нашите дерибеи изборите са като Черен петък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads