Реклама / Ads
1| 5914 |24.07.2019 НОВИНИ

Карикатурист от Прас-Прес: Всички, които посетиха Катар, преживяха катарзис

.
Делян Пеевски има много карикатуристи. Аз не усещам свръхмощна подкрепа. Колкото и слаба да е съпротивата срещу Гешев, за Прас-Прес той е сериозен герой. Ние си го подкрепяме. В момента се учудвам как през 2013г. Пеевски мобилизира хората. Сега той не може . Всички които посетиха Катар, преживяха катарзис. Чувал съм че в прокуратурата е забранено да се внася Прас-Прес. Септември го описахме като кандидат за главен прокурор-като много енергичен.
 

Това каза карикатуристът от Прас-Прес Иво Балев пред Люба Кулезич по Евроком.

Христо Комарницки сподели:  Натрупали сме около 100 млн. лайка. от няколко години. Всеки момент очакваме  Борисов да ни даде 100 км от магистрала „ Хемус“.  Отвън се вижда колко тъжна страна е България. И без надежда. Изключително тъжно и непривлекателно място.   

 

Чавдар Николов допълни:  Като ни видят ни казват:  Еее страхотни сте!  Минават и не купуват вестника. Ние не усещаме подкрепа.  Може би и ние трябва да се справим с новия главен прокурор.  Ходих в Англия и се връщах.  Сега си мисля защо не промених нещата овреме. Не може всички да отидем там, където е готово и уредено,  но не от нашите усилия. Не ми дава мира да бъдем по-кокетни и забавни. Остават ни още 493 години до край на управлението на Борисов. Но ние ще бъдем тук. Карикатуристите у нас се отказват от жанра. Смо една Франция остана да се държи. Ние сме членове на френската асоциация на корикатуристите. Какво разбира нашето общество от свобода?!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4428 |31.05.2019 БСП: Незабавни наказания за всички, които са отговорни за инцидента с деца в Силистра . 0| 4331 |11.10.2018 Законопроектът за хората с увреждания e одобрен от всички, протестите продължават . 2| 5647 |01.03.2018 Паргов: Оставки на всички, които подведоха СОС с неясни икономически аргументи, ако ВАС потвърди незаконността на билета от 1,60 лв.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads