Реклама / Ads
13| 4864 |23.07.2014 НОВИНИ

Каролев прави фейсбук-страница за политическите лъжи

.
"Посмали малко" - така ще се казва страницата във фесбук, която ще прави икономистът Владимир Каролев.Основният проблем на България, е че се обича да се послъгва.България ще става по-добро място за живеене, когато политиците започнат да товорят истината, заяви той в "Още от деня" по БНТ.
 

Затова ще направя такава фейсбук-страница и ще качвам на нея всяка лъжа, допълни Каролев.

Подходът му към бизнеса беше друг и данните са окуражителни в сравнение с тези на предишното правителство. Малко по-добър икономически растеж, по-добра бе заетостта. Но всъщност това е естественото движение на икономиката.Може би пасивността му беше отрицателна, коментира в предаването добрите и лошите страни на кабинета на Орешарски финансистът Любомир Дацов.

Няма правителство, в което да няма хубави и лоши неща. Това правителство бе в много отношения по-добро от това на Борисов. Орешарски, финансовият министър Чабанов и Хасан Адемов бяха добри министри независимо от цветовете им. Дефицитът в здравната каса не е нищо в сравнение с 4 млрд. дефицит в НОИ. Докато други министри бяха точно обратното.БСП ако си върнат ценности и прогресивния данък, никой млад човек няма да гласува за тях, коментира и Каролев

Големият проблем с КТБ дойде от политиците.Водещи политици в парламента имат някакви отношения с КТБ.Политиците показват абсолютно непознаване на законите.Политиците не познават процедурите.Искането за оставка на банков управител го няма никъде по света.Политиците се опитаха да дескредитират единствената работеща институция, бе мнението на Дацов по горещата банкова тема.

Искров каза, че ще си подаде оставката. От днешна дата няма да има работещ парламент за да съберат две трети. никой не предлага кандидатури. Всеки който иска да предложи да го направи. До 5 август това не може да се направи, посочи и Каролев, който призна че състудент със Цветан Василев, но допълни, че няма нито кредити, нито депозити в КТБ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 4820 |23.07.2014 Кутев:Влязохме в история, когато няма да има дълги правителства . 3| 8016 |23.07.2014 Правителството остави на следващите проекта за VІІ блок в АЕЦ „Белене” . 14| 4914 |19.07.2014 Каролев: За 6 г. има двойно увеличение на бюджета на НЗОК , но без ефект . 39| 4730 |17.07.2014 Д. Атанасова: Ако управляващите внесат вот на недоверие към правителството си, ще се запомнят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads