Реклама / Ads
16| 5657 |01.03.2020 НОВИНИ

Кирил Добрев: Приватизацията бе бандитска... А защо ме питате за Пловдивския панаир на Гергов?

.
Кирил Добрев
Приватизацията бе бандитска. Превърнахме се в нация на обслужващия персонал. Обществото има нужда да разбере кои нарязаха предприятията. Защо ме питате за ”Пловдивския панаир”? Поканете друг да обясни как Георги Гергов е приватизирал панаира. Бил съм дребен по това време. Това каза Кирил Добрев по БТВ, който показа, че уж знае за приватизацията, но не е наясно как Георги Гергов е сложил ръка върху панаира.
 

В средите на БСП упорито се коментира, че зад номинацията на Кирил Добрев за лидер на БСП стоят стари кадри на партията като Георги Гергов и Димитър Дъбов. Миналата седмица от прокуратурата съощиха, че подхващат приватизацията на Пловдивския панаир.

 

Пред медията Добрев се разпали: "Председател на партията трябва да стане този, който ще убеди обществото, че след Бойко Борисов ще бъде по-хубаво.  С Корнелия Нинова сме другари. Стоял съм зад нея и нейните непопулярни решения. Искам партията да стане поколението на моите деца. Аз си я обичам такава партията. Ние сме другари, ние сме един екип.  

 

Тази партия изпитва особено чувство към Първия. Повече кандидатури дават повече идеи. Това дава възможност на нови хора да се запишат в партията. Трябва да сме съсредоточени в политиката и посланията, а не в технологията. Как два месеца престой на „Позитано“ може да заличи пет години престой в Сорбоната.

 

На този етап участвам в номинационната кампания. Дали ще участвам в избора за лидер на БСП  ще се разбере към 15 март.  Спасявал съм Корнелия Нинова от самата нея. Нека кампанията да е насочена навън и да покажем как ще се справим с ГЕРБ. Трябва да стегнем партията организационно. Конят ни е куц. А този кон може да изведе България от криза".  

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5918 |29.02.2020 Сийка Милева: Разследването на приватизацията няма за цел да се образуват досъдебни производства . 35| 9397 |29.02.2020 Бивш шеф на НСБОП: Питайте Костов защо ни забрани да работим по приватизацията . 44| 5850 |28.02.2020 Ген. Атанасов: Гешев да ревизира приватизацията, но и действията на прокуратурата и своите предшественици . 9| 3834 |24.02.2020 Кирил Ананиев: Китаецът в Банско няма коронавирус, починал е от инфаркт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads