Реклама / Ads
5| 6008 |21.12.2022 НОВИНИ

Кирил Кадийски: С нас спекулират навлеци и лумпени. Ние ги търпим

.
Кирил Кадийски
Наскоро гледах секторите в политическия живот. Не си е отишъл само каймака на обществото ни. Тук са останали кадърни и калпави хора. Дегенерати и престъпници също.
 

Това каза в “Честно казано” по Евроком поетът Кирил Кадийски


На кого се сърдим за тази боклучава маса в парламента?! Там има тъпи хора. Те са полуграмотни. На кого да се сърдим, това е извадка, нали ние ги пращаме там. Българинът не може предварително да мисли. Би трябвало народът да разбере, че предварително изборът му трябва да е определен.

 

А не до последния момент да мисли. Геномът е нарушен по някакъв начин. Българите направиха едно Априлско въстание и събудихме Европа. Сега Европа ни казва, че корупцията е на първо място, че сме на опашката. България влезе в ЕС заради стратегическото си положение. Ние сме задния двор на Европа и трябва да я пазим. Но ние не го правим.

 

Тъпите хора се командерат и се управляват много по-лесно. На Европа ние й подаваме сигнали, че могат да правят с нас каквото си поискат. Западнякът е, ако му позволиш. Ако не му позволиш-няма да посегнат. Имама два-три такива случая в моята кариера. Кой е патриота, да не ми се правят копейковци на патриоти. Одупил се онзи да стреля с картечница - той ли е патриот?  Спекулират навлеци и лумпени. Ние ги търпим. 

 

Като ни пробутват хартиени бюлетини, им слагаме главите в чувалите с хартиите и ги изхвърляме. Ножът е опрял до кокал. Няма читави и интелигентни хора. Всички са се продали. 

 

Трябва да проявим разбиране за тези актьори от Народния театър, които са се подписали в защита на директора. В една трупа  2-3 ма са големите актьори, да не се лъжем. Проблемът е, че има възможност на тези хора да им се въздейства и се купуват. 

Не трябва да има условия да се купуват интелектуалците. Тези хора  - пуста заплата, написали писмо. Искали са да покажат езикова фриволност. Искали да го похвалят /бел. ред. директора/, че щедро им е платил. 

 

Темата се подменя, говори се за страничните неща. Компромисът е допустим, само ако не пречи на основната цел. Всички ние правим компромиси. Имам малка надежда, идва ново поколение. Тези хора трудно ще ги излъжат валерисимеоновци и разни такива. Младите хора вървят по правия път. Внукът ми осъзнава, че има лумпениада.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 3203 |18.12.2022 Кирил Петков: Трябват ни експерти с политическа ангажираност . 7| 4452 |17.12.2022 Кирил Добрев: Накрая в БСП ще останем само аз и Нинова – тя от инат, аз по убеждение . 6| 3265 |16.12.2022 Кирил Петков определи като ”много малък” шансът за съставяне на правителство с втория мандат . 5| 3439 |16.12.2022 Борисов през ФБ погали своите и атакува Кирил Петков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads