Реклама / Ads
16| 10187 |11.04.2024 НОВИНИ

Кирил Петков: Имаме медийна кампания с кученца и пари

.
Източник: Личен архив
От една страна имаме медийна кампания с кученца и пари, от друга - имаме главен прокурор, който казва: „ще те разследвам, ако не си дадеш оставката“. Това са два отделни казуса, може би две отделни престъпления. Това каза пред журналисти съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.
 

"Няма логика в една среща да се появи Сарафов, прокурор от СГП, заместник, КПКОНПИ и главния секретар.

 

По Конституция Сарафов няма нищо общо с този тип разговори. Защо изведнъж пет човека са в тази среща, които са от различни институции, и нямат нищо общо? Ако има престъпление, да се разследва, но няма никаква логика главен прокурор да казва: ако не си подадеш оставката, ще те разследваме.

 

Това е престъпление. От едната страна имаме медийна кампания с кученца и пари. От другата страна имаме главен прокурор, който казва: „Ще те разследвам, ако не си дадеш оставката“, коментира още той.

 

"Служебният премиер никога не ни потърси за никакви разговори. Той си назначи Калин Стоянов, а дясната ръка на Калин Стоянов е сегашният главен секретар. Имаме абсолютна ос Пеевски-Борисов. Премиер, на когото му казват какво да прави. Министър на вътрешните работи, който е там да направи чадър за купения вот", е на мнение Кирил Петков. 







"Прокуратурата отново е бухалка по два начина: заплашва директно хора като главния секретар, изтичат сигнали и информация към медиите. Третото, което се случва, е, че в момента всички кафява медии и Прокуратурата работят в координация. Четвъртото – започнаха отново да ни плашат, че няма пари. Някакви милиарди пак нямало. Петото – утре ще дадат само на половин милион пенсионери добавка, а на милион и половина няма да дадат. Бяхме предложили 11% средства за всички пенсионери. С огромна скорост успяхме да се върнем към стария модел. Хубавата новина е, че имаме само два месеца от този ужас, след това отиваме на избори и българските граждани могат да си изберат стария или новия модел", каза още съпредседателят на ПП.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 2434 |11.04.2024 Дори с ампутирани крайници, украински войници се връщат на фронта, за да се противопоставят на руското настъпление . 0| 2286 |11.04.2024 Русия изстреля над 40 ракети и 40 дронa насочени към "жизненоважната инфраструктура" на Украйна . 3| 2272 |11.04.2024 Добрата новина, но не съвсем: Болница получи рентген за 260 000 лв., но няма право да го ползва . 5| 2282 |11.04.2024 Васил Терзиев отговори на ГЕРБ-СДС: Най-добре се работи с цифри и с факти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads