Реклама / Ads
2| 4669 |09.11.2022 НОВИНИ

Когато се каже “секс”, всеки ококорва очи. Наталия Кобилкина добре е усетила това

.
Пореден семинар за личностно израстване и просперитет организира Наталия Кобилкина. Помпозното събитие трябва да се проведе на Малдивите и струва впечатляващите 2500 долара. Това обаче е без включени в цената самолетни билети, които струват около 2000 лева. Семинарът “Как да се превърнеш в богиня” ще продължи цели 7 дни. Въпросът е обаче - защо толкова много хора вярват на Кобилкина, въпреки че цялата професионална гилдия я отрича? Сексологът проф. Станка Маркова разказва пред ФрогНюз.
 

Проф. Маркова, какво е мнението на професионалистите за Наталия Кобилкина?


Професионалната гилдия възприема дейността на Наталия Кобилкина по-скоро като бизнес. Тя си е намерила една ниша. Сексът всъщност е едно от основните неща, които вълнуват човека. Животът без секс не е качествен по начало.


Много хора се пишат сексолози. Даже не знам тя какво е завършила. Пише, че е завършила Руската академия. Завършила е според мен психология. Те имат голямо място в екипното обясняване на проблемите в секса, но тя просто си направи един много успешен бизнес. Не я приемаме насериозно, защото червените линии са преминати.


Как така тогава има хора, които й вярват? Тя организира пореден семинар на Малдивите, който струва 2500 долара. Има много хора обаче, които участват в тях…


Има много хора, които ходят на всичко. Има много жени, които имат пари и скучаят. Естествено могат да решат да отидат и на Малдивите. Кобилкина е насочила целите си към богати жени, които биха искали да имат повод да отидат там и да чуят нещо пикантно между другото.


Те плащат не само нейния престой. Тя го прави, за да печели. Светът е пълен с всякакви хора. Но дейността й не почива на научни данни. Тя си е изработила един начин на обясняване, без никакви задръжки.

Колко общо има дейността й със сексологията въобще?


В секса има само един-два закона за някои проблеми, които помагат. Но при нея всичко е развихрено до всички възможни фантазии на човека и е примамливо като развлечение даже. Колко ще помогне, не е ясно.


Живеем в много отворен свят и Наталия Кобилкина има много голяма база от последователи в онлайн пространството. Докато тези семинари са ограничени до жени с по-големи възможности, то в интернет има много хора, които слушат и следват нейните съвети. Ако тя не е експерт, а това е само бизнес модел, може ли това да бъде опасно?


В сексуалното общуване са двама души, които обменят емоции, енергия. Възможно е, ако една жена се развихри веднага, това да отблъсне партньора й. От друга страна - зависи от другия партньор и до колко той е готов за по-широко възприемане на всичко, което би могло да се прави. Не мога дам някаква оценка, която да важи за всички.


Всеки може да плямпа, каквото си поиска, ако има кой да го слуша. Но като се каже, че ще се говори за секс, това веднага възбужда вниманието. Кобилкина е жена, която много добре е усетила това. От там идва огромният брой последователи. Когато се каже “секс”, няма човек, който да не ококори очи.

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5741 |09.11.2022 Шон Пен връчи ”Оскар”-а си на Зеленски: Когато спечелите войната, ще ми го върнете (ВИДЕО) . 0| 3019 |08.11.2022 Когато сме единни можело! Инициатива събра близо 500 хил. лева за пострадалите села в Карловско . 10| 3221 |02.11.2022 Мракобесният закон на Костадинов: когато чужди агенти викат ”дръжте чуждите агенти” . 13| 2872 |01.11.2022 Борисов: ГЕРБ да се откажели от пъпната връв с Гешев. Що за глупост?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads