Реклама / Ads
5| 2442 |05.03.2024 НОВИНИ

Командирът на сухопътните сили на Украйна: Две години от Буча, когато целият свят видя истинското лице на руснаците

.
"Това е само едно от многото военни престъпления, прояви на геноцид над украинския народ, които руснаците извършват в окупираните територии", пише Олександр Павлюк.
 

Командващият сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна, генерал-лейтенант Олександр Павлюк, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Преди две години руските окупатори извършиха масов разстрел на цивилни граждани в Буча, Киевска област.


Това е само едно от многото военни престъпления, прояви на геноцид над украинския народ, които руснаците извършват в окупираните територии.







След това, през пролетта на 2022 г., благодарение на героичните усилия на Силите за отбрана, благодарение на единството, успяхме да прогоним врага от Киевска област, от северната част на Украйна. И целият свят успя да види истинското лице на руснаците: варвари, диваци и убийци.


По онова време, оглавявайки военната администрация на Киевска област, ние многократно демонстрирахме на чуждестранните делегации, посещаващи региона, последствията от престъпленията на руските окупатори - зло, което няма право да съществува.


Нашите войници всеки ден доказват, че агресорът ще получи единственото справедливо наказание и мощен отговор за всички свои опити да заграби нашата земя, да посегне на живота и сигурността на нашите граждани.


Инвазията, която се е насочила към нашите градове, за да убива, среща силна съпротива от страна на Силите за отбрана. Предимството на врага в морето и във въздуха беше изравнено.







Свободният Херсон, Харковска област, а сега - успешното унищожаване на повече от дузина руски самолети за един месец, унищожаването на руски кораби - са ярко потвърждение на това.


Слава на въоръжените сили на Украйна! Слава на Украйна!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2633 |05.03.2024 Израелската армия е разрушила най-големия тунел на Хамас, откриван някога в ивицата Газа . 1| 2395 |05.03.2024 Политолог: Ротацията ще се състои. Ще има и някакъв документ като споразумение, няма да има предсрочни избори сега . 0| 3346 |05.03.2024 По данни на НСИ в някои сектори масово назначават на минимална заплата . 1| 2322 |05.03.2024 За първи път в света: Франция вписа правото на аборт в Конституцията си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads