Реклама / Ads
3| 4656 |21.12.2018 НОВИНИ

Корнелия Нинова: Доган е с правилна диагноза, но предлага грешно лечение

.
Корнелия Нинова
Ахмед Доган поставя правилна диагноза на болежките на обществото, но предлага грешно лечение. Програмно правителство от всички представени в парламента партии е невъзможно.
 

„Ахмед Доган поставя много правилна диагноза на болежките на българското общество, но предлага грешно лечение за тях”. Това каза председателят на НС на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в парламента.

 

Тя добави, че диагнозата, че бедността и неравенствата са проблем номер едно на обществото, икономиката не се развива с необходимите темпове, оттеглят се чуждестранни инвестиции - е правилна и тя съвпада с тази на левицата.

 

„Предложението за лечение – програмно правителство, в което да участват всички представени в парламента партии, за нас е невъзможна формула и има две причини за това”, каза още Нинова. Лидерът на левицата заяви, че едната е, че този парламент е с изчерпано доверие и най-ниска подкрепа в обществото.

 

„Когато имаш такова ниско доверие, няма как да излезеш с програма за развитие на България. Изходът от ситуацията е предсрочни избори и нов кредит на доверие от народа. Втората причина за невъзможност на това, което предлага г-н Доган е, че не може на една маса да седнат патриоти и ДПС, ние и ГЕРБ, и Марешки, като добавка на всичко”, заяви Нинова.

 

Лидерът на БСП каза още, че това е политически и личностно несъвместим проект заради тежките противоречия, които партиите в парламента имат в своите програми, както и междуличностните конфликти при управляващите.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 10300 |21.12.2018 Андай за речта на Доган: Формулата за програмен кабинет е оцапана . 69| 6103 |20.12.2018 Доган: Да не допуснем управляващите да претърпят вътрешнопартийна имплозия . 0| 4384 |19.12.2018 Нинова: Борисов лъже - ЕК не е искала приватизация на ”Булгартрансгаз”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads