Реклама / Ads
8| 5841 |01.08.2019 НОВИНИ

Костадин Паскалев: Пламен Георгиев искаше НАП да го „почисти“ за следваща употреба

.
Оставката на Пламен Георгиев не е изненадваща за мен. Един юрист като него, е абсурд да не знае за какво става дума. Очевидно е, че той е искал да бъде почистен през НАП за следваща употреба. Елементарен е казусът-незаконно строителство фактически трябва да бъде премахнато. Това каза Костадин Паскалев пред БТВ.
 

Смятам, че в дейността на тази комисия имаше по-малко конкретни действия и пиар. Организирани атака срещу определени хора имаше. За предходната година има доклад, според който са събрани 13 млн. лв., а са повдигнати активи за 30 млрд. лв. Това е тежко изхвърляне. В момента в държавата сме свидетели на поразителна активност на прокуратурата, но никой не се интересува от крайният резултат на съдебните процеси. Промените на законодателство, направени от ГЕРБ, се използват като бухалка.

 

Виждам притеснително изказване на Гешев. Неговото изявление бе като на човек, който е постановил присъди на определени лица. Това не е в правата на един прокурор. Той не може да говори така, докато няма произнасяне на съда. На протестите гледам като на нещо естествено. Аз също съм притеснен за кандидата за главен прокурор. Аз няма да съм кандидат за кмет на БСП. В обществото няма достатъчно  енергия. Проблемите в столицата трябва да бъдат разглеждани. Те са на всяка българска община. Управлението има огромни проблеми. Няма алтернатива.

 

Шоуто свинете, хакнат НАП… какво ли не. Имаме криза в държавността. Имаме ниско ниво на управление и некомпетентни управленци. Липсва добро държавно управление. И пред блока имаме поливна система. Беше ме страх да тръгна от вкъщи тази сутрин, пошегува се Паскалев. Смятам, че в закона за държавния бюджет, ще има друго финансиране на политическите партии. У нас Бойко дава всичко. Защо парите за общините се разпределят както прецени премиерът? Ако погледнете регионалната диспропорция, тя се е задълбочила. Какъв е ефекта от това управление тогава? В цялата страна ще е битката ГЕРБ-БСП.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4993 |31.07.2019 Пламен Георгиев се похвали пред пеевските медии, че се връща в спецпрокуратурата . 8| 5159 |31.07.2019 Шефката на НАП: Не знам да е приключила проверката на Пламен Георгиев . 17| 4840 |31.07.2019 Шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев подава оставка . 4| 4778 |25.07.2019 Фандъкова прехвърля на кмета на ”Слатина” отговорността за терасата на Пламен Георгиев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads