Реклама / Ads
12| 5261 |23.02.2022 НОВИНИ

Костадинов: Изпитах дежавю - върнал се е духът на Младен Маринов и е обсебил Рашков

.
Костадин Костадинов Източник: стопкадър, bTV
На протести на „Възраждане“ досега никога не е имало провокатори. На протеста на 12 януари се опитаха да се появят двама души и хората, които отговаряха за реда и сигурността на нашия протест, ги предадоха на органите на реда. Единият се оказа, че малко е злоупотребил с алкохола. Това заяви в предаването „Лице в лице“ по bTV лидерът на „Възраждане“, след като днес партията организира нов протест срещу зеления сертификат и противоепидемичните мерки в страната.
 

„Протестирахме срещу това, че въпреки приветстваното от нас намерение за поетапно премахване на зеления сертификат, това не се случва с бързите темпове, с които беше въведен. Приветстваме и етапите, но защо те трябва да бъдат толкова раздалечени във времето, има месец. Спокойно това би било да се случи в рамките на 7-10 дни. До 5 март вече зеленият сертификат и всички ограничения, свързани с него, да бъдат изпратени в историята“, заяви още той.

 

„Не сме съгласни, че продължава тестването на децата ни в училище. В новия бюджет са предвиден 76 млн. лв. за хартиени пликчета, в които децата ни плюят, за да бъдат допуснати до учебни занятия. България не е бедна, но не е и чак толкова богат държава, че да можем да си позволим да изхвърлим 76 млн. лв. на улицата“, добави Костадинов.

 

Според него миналата седмица е имало директна идеологическа диверсия.

 

„Излезе министърът на вътрешните работи и обясняваше как се очакват провокации и то от криминално проявени лица. Изпитах дежавю. Имах чувството, че се е върнал духът на Младен Маринов и е обсебил Бойко Рашков, защото тези приказки ги слушахме през 2020 г.“, каза още Костадинов.

 

По думите му продължава да се трупа обществено недоволство във връзка с цялостната политика на правителството, затова че има неумение или по-скоро нежелание да се овладее ценовия шок.

 

„Прогнозирам, че този парламент може и да не изкара шест месеца“, заяви още лидерът на „Възраждане“.

 

„Когато говорим за напрежението Русия-Украйна - още през 2013 г. поставихме въпроса за правата на българите в Украйна, никой друг не го беше направил. Тогавашният премиер Бойко Борисов каза „какво можем да направим, те са си техни граждани". Те са техни граждани, но са и наши сънародници", отбеляза Костадинов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 3110 |23.02.2022 Костадинов: Ако има провокатори на протеста, те ще са пратени от МВР . 21| 3891 |12.02.2022 Костадин Костадинов: Май живеем в политическо куклено шоу . 43| 4735 |11.01.2022 Костадинов: Ако РЗИ ме карантинира, ще спазя правилата, но защо? . 24| 13238 |22.12.2021 Костадинов: Снощи е решено младежката комисия да бъде представена на ”Възраждане” за ръководене

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads