Реклама / Ads
0| 4405 |22.04.2016 НОВИНИ

Коцева подава оставка, само ако й я поискат от ГЕРБ

.
Ирена Коцева
Ще подам оставка само и единствено, ако парламентарната група я поиска от мен, каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Ирена Коцева пред журналисти в парламента, предаде Фокус.
 
„Готова съм да подам оставката, само когато срещу мен има и най-малкото съмнение, че с мои действия бих уронила авторитета на партията и парламентарната група, в която работя, защото ако проследите и времето, в което съм работила като народен представител - 41 НС и 42 НС съм го правила с най-голяма отговорност, която приех пред всички хора, които ме посочиха да бъда днес тук”, заяви Коцева.

„Готова съм да подам оставката си, ако се открият нарушения, в които аз по някакъв повод съм лобирала или съм нарушила закона или съм направила нещо, което ще урони престижа на всичките ми колеги, които работят тук”, заяви народният представител. „С едно не мога да се съглася. Ние сме хора и имаме семейства и когато в медиите излиза нещо, с което ще дискредитирате името ни, нека нещата да бъдат проверени”, обърна се депутатът към журналистите и заяви, че не може да даде много данни за обществената поръчка. „Сигурна съм, че фирмата, която я е направила, я е направила качествено, че има контролни органи, които могат да проверят и да кажат има ли нарушение и дали някой е злоупотребил с власт, работа и средства. Не приемам обвиненията, които вървят към мен и моето семейство”, каза Ирена Коцева и благодари на всички, които са застанали зад нея.

„Министър-председателят още на срещата, която бяхме в неделя каза, че по никакъв повод върху ГЕРБ не трябва да пада и капка съмнение, така че аз съм готова и да не ми я поиска, но говорихме, разбира се, с него и му казах, че съм готова да направя всичко, тъй че никой за ГЕРБ да не каже дума, която да има някакво съмнение в публичното пространство”, заяви Ирена Коцева. „Ще я подам оставка само и единствено, ако парламентарната група поиска от мен с цел да не уронваме престижа”, каза тя и заяви, че ще изчака решението на парламентарната група.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4294 |13.04.2016 Телевизори и коли за гласоподавателите, предлагат от ПФ . 0| 4623 |28.03.2016 Откриха мъртъв преподавател в НСА . 33| 5644 |07.02.2016 Кърджалиев: Москов е в паника за ваксините, за такъв гаф се подава оставка . 15| 4416 |01.02.2016 И Кастрева ще подаде оставка, била огорчена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads