Реклама / Ads
1| 5686 |03.06.2016 НОВИНИ

Ковачка уверява: Не обслужваме интереси на Ковачки

.
Красимира Ковачка
С колегите от АБВ сме в прекрасни отношения, работим без проблеми в комисиите с тях, участвала съм в организираните от тях форуми за профила на президента, заяви по БТВ д-р Красимира Ковачка, съпредседател на разпадналата се днес ПГ на БДЦ.
 
Това, че Народен съюз са влезли в отношения с тях, не може да повлияе, това е случайно съвпадение във времето. В последните 5-6 месеца в ПГ на БДЦ непрестанно се провеждат заседания за преразпределението в ръководствата на комисии, които са ни дадени, обяви тя. Събираме се, за да има равнопоставеност и баланс в групата. Поискахме поне на паритетен принцип едно председателско място. Поводът беше една комисия, пространно каза тя. Все нещо ставало, все някой бил в чужбина, то минал половината мандат. Ние нищо до момента не сме поискали, работили сме за каузата и за националните интереси. В изключително важни гласувания сме подкрепили управляващата коалиция, но нищо не се искали или получили, каза Ковачка.

Аз съм лекар, направете справка за законите в енергетиката - цялата група на БДЦ ги е гласувала по вносителя, а не лобистки, т.е. против бизнеса на Христо Ковачки, съобщи Красимира Ковачка. Изумена съм от това, което казва г-н Румен Йончев, но нека той разкаже за работата си в Комисията за българи в чужбина, защото неговите пътувания надминаха тези на председателя на НС, заяви още тя.

После каза, че до този момент в работата на БДЦ не се била месела никоя друга партия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 11635 |15.02.2015 Я! Ковачка не била сестра на Ковачки . 117| 6400 |06.12.2014 Милер: Ще обслужваме гръцко-турската граница . 21| 5175 |18.10.2013 Стойнев уверява: Овчаров е полезен и е специалист!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads