Реклама / Ads
5| 4140 |15.06.2016 НОВИНИ

Кралев: Цвети е била в депресия, нямам упрек към федерацията

.
Красен Кралев
Нямам основания за упрек към дейността на федерацията. Много ви моля да спрат коментарите и спекулациите, защото момичетата имат нужда да се съберат, концентрират и да преодолеят този шок и да продължат да си изпълняват задълженията.
 

Това каза пред журналисти в Министерския съвет спортният министър Красен Кралев, помолен за коментар на случващото се във федерацията и инцидента със златното ни момиче Цветелина Стоянова, която скочи от 6-ия етаж.

 

„Момичето е било в депресия през последните няколко седмици. Цвети е отказала да се присъедини към отбора и това е наложило замяната й с друг състезател”, заяви Кралев. Той уточни, че психологът е бил с тях неотменно през последните две-три години.

 

Той изтъкна, че състезателката ни е в тежко състояние и благодари на лекарите от „Пирогов”, че са направили всичко възможно, за да се преборят за овладяване на тежката ситуация.

 

„Следващите няколко дни ще бъдат критични за здравето на Цвети”, каза още Кралев. По думите му момичето се е оплаквало, че не може да спи. „Това е бил проблемът, за който аз знам. Чувствала се е недобре през последните две седмици, особено след финала на Световната купа по художествена гимнастика и сама е поискала да не участва в последното състезание”, заяви Красен Кралев.

 

Той увери, че момичетата са изявили желание да продължат да се състезават. „Това е тяхно решение. Връзката ми с момичетата е през Фейсбук. В момента е най-важно да ги оставим на спокойствие и да се молим Цвети да преодолее кризата през следващите няколко дни и уврежданията й да не са фатални”, категоричен бе той.

 

Министър Кралев (който е дипломиран медик, б.р.) информира, че Цветелина Стоянова има тежки кръвоизливи, далакът е отстранен, има прободен бял дроб. „Важно е следващите няколко дни да се пребори с този шок и да оживее”, заяви той и изрази надежда да няма сериозни увреждания на гръбначния мозък.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4329 |15.06.2016 Робева: При Цвети се е отключила депресия . 5| 5988 |15.06.2016 Кръстникът на Цвети: Как можаха да оставят това дете! . 7| 5547 |15.06.2016 Гигова: Цвети имаше здравословен проблем, за който не се говореше . 2| 4819 |15.06.2016 Раева: Цвети сама отказа да пътува за Европейското

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads