Реклама / Ads
0| 9844 |17.05.2022 НОВИНИ

Кремъл с жестоки наказания и уволнения за командири на окупационните си войски в Украйна

.
За пораженията в Украйна Кремъл наказва командирите на окупационните сили. По време на руско-украинската война руските нашественици не успяват да изпълнят никакви стратегически задачи. В резултат на това в Руската федерация започнаха масови съкращения. Това съобщиха от Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна.
 

"Непобедимата и легендарна" армия се оказа орда от убийци, мародери, изнасилвачи и страхливци, водени от посредственост и крадци. Некомпетентността на руския военен елит надмина всички очаквания на световната общност“, заявиха от министерството.


За да намалят последствията от бъдещата политическа и наказателна отговорност, властите на Кремъл се опитват да хвърлят вина за всички неуспехи и поражения върху командирите на окупационните части и формирования. Търсенето на виновното ръководство на страната-окупатор е издържана в „най-добрите сталински традиции“.

 

И така, за „героичната загуба“ на гордостта на Черноморския флот на Руската федерация, ракетният крайцер „Москва“, беше отстранен от поста си и арестуван командирът на Черноморския флот вицеадмирал Игор Осипов. Следствени действия са започнали и срещу първия му заместник вицеадмирал Сергей Пинчук.

 

За безпрецедентни загуби на личен състав, въоръжение и военна техника Владислав Ершов, който ръководеше шеста армия на въоръжените сили на РФ, беше отстранен от поста си.


По същите причини е отстранен командващият първата танкова армия на Западния военен окръг генерал-лейтенант Сергей Кисел. „Противно на заповедта на висшето ръководство“, генералът изпрати военнослужещи да извършват наказателни операции на територията на Украйна.


Поради незадоволителното изпълнение на поставените задачи генерал-майор Аркадий Марзоев беше отстранен от поста командир на 22-ри армейски корпус от Южния военен окръг в Крим.


От поста е отстранен и командирът на 103-та отделна логистична бригада полковник Михаил Пономарев.

 

Превод: Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4767 |16.05.2022 Бивш военен министър: Дано парламентът не се унижи и подкрепи Кремъл пред Швеция и Финландия за НАТО . 0| 3761 |13.05.2022 Зеленски е готов да разговаря с Путин, но без „прокремълски“ посредници . 0| 4221 |12.05.2022 Певица от антикремълска пънк група: Русия се нуждае от денацификация . 0| 3715 |10.05.2022 Керемедчиев: Докато Кремъл не обяви някаква победа, преговори за мир няма да има

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads