Реклама / Ads
4| 4178 |27.05.2021 НОВИНИ

Крум Зарков, БСП: Не съм изключен от Изпълнителното бюро, ние сме един отбор

.
Крум Зарков
Не съм изключен от Изпълнителното бюро, ние сме един отбор. Решенията в БСП не се вземат еднолично. Това заяви Крум Зарков.
 

"Заедно е ключовата дума, която сега всеки социалист трябва да приеме за своя. Заедно за по-добър резултат. Изявих своята позиция в легитимните органи на партията, след което продължихме работа съвместно и заедно. Ние сме един отбор, работим като един отбор, всеки има своята роля. Моята роля като водач на листата в Русе е изключително отговорна и аз няма да пестя никакво усилие да я изпълня. Изключително голяма чест и отговорност е да бъдеш член на Изпълнителното бюро на БСП, но нищо не пречи да работиш със същата чест и отговорност и без да бъдеш. Ние сме членове на БСП и това е много по-важно. Като такива, заедно тръгваме за по-добър резултат. Това не е важно само за нас, важно е за общото развитие на политическата ситуация в България, която, съгласете се, не е лека." Това заяви в сутрешния блок на БТВ водачът на листата на коалиция "БСП за България" в Русе Крум Зарков.


Социалистът коментира, че промените както в Изпълнителното бюро, така и при водачите на листи, са били обусловени от изборния резултат на левицата: "БСП не може, не бива и няма да се задоволи с третото място".


Той подчерта, че цялото внимание, което се отделя на тези въпроси от една страна е добър знак, защото показва колко важна е БСП, но според Зарков това не трябва да замъглява големите въпроси - общонационални, политически, свързани с бъдещето на България и нейната нация. Зарков смята, че част от решенията на тези въпроси се намират именно в БСП.


"БСП единствената партия, която може да съчетае искреното желание за промяна на голяма част от обществото със стабилност и предвидимост в начина, по който тя се превежда. Това е огромна отговорност и нямаме право да поставяме лични крамоли пред тази цел", категоричен бе той.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2987 |25.05.2021 Обновление в Изпълнителното бюро на БСП . 4| 2963 |10.03.2021 Не е изключено да има и български варианти на COVID-19 . 4| 3553 |11.02.2021 Петър Кърджилов: Медиите, с няколко изключения, осигуряват комфорт на корумпираната власт за ядрената енергетика . 17| 3047 |09.02.2021 Министър Николова: Около 70% е спадът на чуждестранните туристи у нас, не са изключени фалити

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads