Реклама / Ads
18| 6347 |31.01.2012 НОВИНИ

К. Крумова: Не Капка Сидерова или субсидиите са проблемът на Атака

.
Калина Крумова имаше по-малки проблеми като журналист
След напускането й, майка й получила писмо с обвинения, че дъщеря й е крадец, престъпник, измамник, предател.
 

Никой от ръководството на партия "Атака" не ме попита защо напускам, заяви по БТВ депутатката Калина Крумова. Тя искала да каже първо на Волен Сидеров, че напуска и защо го прави, но той не пожелал да се срещнат. Крумова обясни, че е напуснала заради скандалите, които се случват последните месеци, както и заради изборните резултати.

Партията трябва да обясни на избирателите си защо се случва това. Защото не е нужно да си социолог, за да знаеш, че подкрепата за "Атака" е ниска", заяви Крумова, коментирайки социологическите проучвания, според които ако изборите бяха днес, "Атака" нямаше да влезе в парламента. По думите и ниският рейтинг на партията се дължи на ръководството. "Трябва да се запиташ защо е така и да се опиташ да направиш нещо градивно, а не само да рушиш, да нападаш, да правиш скандали и да обвиняваш другите в нещо", смята депутатката.

Крумова разказа и за това, че след напускането, майка й е получила писмо с обвинения. "Пишеше, че съм крадец, престъпник, измамник, предател, че всеки месец получавам 18 000 лева за собствени нужди", обясни Калина Крумова, като подчерта, че веднага след като е обявила напускането си, тя е прехвърлила субсидията си на партия ГЕРБ. От думите й стана ясно, че е прехвърлила субсидията си заради неправилни харчове в "Атака". "Преди няколко седмици г-н Хлебаров ви показа някои сметки от касичката", заяви Калина Крумова.

Депутатката разкритикува и реакцията на партията след изборите. "Беше заравяне на главата в пясъка да не се направи анализ на изборните резултати". "За повече от две години са си тръгнали 11 депутати", припомни Крумова, като подчерта, че вината за това е в ръководството на партията, а не на Капка Сидерова или субсидиите. "Това са лесните обяснения". Тя е категорична, че не прибира субсидията си. "Депутатската заплата не е малка, така че не е проблем да живея с нея, живяла съм и с доста по-малко пари".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 56| 17182 |17.01.2012 Капка Сидерова: Бях сивият кардинал за черната работа в Атака . 18| 5397 |15.01.2012 Капка проговори: Волен сам затвори страницата си . 43| 8216 |06.01.2012 К. Петков: Проговори ли Капка Сидерова-става страшно . 16| 5656 |26.12.2011 Калина Крумова: Не съм станала член на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads