Реклама / Ads
43| 5395 |24.01.2014 НОВИНИ

М. Кунева: Борисов е добър комуникатор, чуваме се

.
Меглена Кунева
Сега това ставало по-често, докато по времето, когато Борисов бил премиер, въобще не се случвало, обясни Кунева.
 

С който и политик да съм се чувала през последните години, темите са едни и същи - как управляващи и опозиция реагират на назначения, на европейския доклад, заяви по БТВ лидерът на ДБГ Меглена Кунева. Тя отрече да има редовна комуникация с Б. Борисов, но когато той се обаждал да пита какво е отношението на РБ по различни теми, му се отговаряло. Той е добър комуникатор, обясни Кунева и добави, че когато той бил премиер, не се били чували въобще, сега, когато е в опозиция, се чували повече.

Всеки човек си дава сметка, че когато е публична личност, той е такава 24 часа в денонощието, обясни Кунева. Тя припомни, че подслушването започнало масово при управлението на ГЕРБ. Вероятно някой е смятал, че така по-лесно се управлява. Не е така, отсече Кунева. За нея една от най-тежките травми била разрешаването на такива действия като подслушването. Това означава, че скоро този "челен опит" ще бъде възприет от хора, които не са в управлението, но биха могли да се възползват от информация, получена по нечист път. Помислете си в един малък град, ако се подслушва, ако знаеш какво прави твоят икономически конкурент; ако политиката и политикът се интересува по нечисти причини от това как се развива един бизнес, за да могат след това да го притискат. Това е страшна язва. Това неслучайно е престъпление навсякъде в цивилизования свят, посочи тя.

Това, че Борисов се интересува от това, което мислят лидерите в опозиция, е добре. Човек трябва да се грижи за избирателите си, посочи Кунева и добави, че реформаторите искали да върнат 1 милион негласуващи към това да намерят своя политическа сила. Според нея партиите до голяма степен обиждат своите поддръжници, защото няма крепостни. Всеки прави избор всеки ден, а цялата демокрация се крепи на хората, които пускат бюлетината в един-единствен ден. Тя каза, че действала според римската пословица: Прави, каквото трябва, пък да става каквото ще. Тогава и господ пазел такива хора.

За евролистата още не е говорено в РБ, каза Кунева и защити Н. Нейнски. Недейте да я нападате, предпочитам да мисля, че е направила тази стъпка по принципни съображения. Аз искам РБ да успее, бих й отстъпила първото място в листата, заяви още кунева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 6651 |24.01.2014 Б.Борисов: БСП и ДПС не забелязват Реформаторския блок,ГЕРБ са опасни за тях. . 90| 5654 |23.01.2014 Борисов: ЦИК ще е зависима от БСП и ДПС . 62| 4839 |22.01.2014 Борисов поздрави екипа си, оставил работеща система . 52| 6413 |22.01.2014 Сидеров хвърли имунитет и поиска и този на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads