Реклама / Ads
59| 8711 |11.12.2011 НОВИНИ

Ламбо се разплака в ефир заради съпругата си Мария

.
Човек постига неща през живота за сметка на други хора, на семейството си. Трябва да мине живота на един човек и тогава да осъзнае на кого дължи най-много. Това заяви големият актьор Стефан Данаилов пред Диана Найденова в „Опасно близо” по бТВ.
 
Когато водещата му зададе въпрос за съпругата му Мария любимецът на цяла България не издържа и се разплака. Той не опита да скрие вълнението си, а сълзите в очите му показваха колко е разчустван.

 

Тя беше най-красивата жена в София, в България. Като ходехме по улицата аз се гордеех, че съм до нея. Много мъже са ми завиждали, сподели Ламбо. Щастлив съм, че съдбата ме срещна с Мария и с актьорската професия, сподели още звездата от „На всеки километър”. Той призна, че славата го е споходила още на 27 години и именно съпругата му го е опазила от оливане със същата тази слава.

 

Водещата Найденова също се просълзи от откровенията на актьора.

 

На 69 години продължавам да мечтая. Това става призори, преди да настъпи утрото, както го е определил Алеко Константинов – най-красивото време от деня. Чичо ви Ламбо мечтае, заяви Данаилов.

Бих желал не Първанов и Станишев да бъдат кандидатите за нов председател на БСП, а за трети, млад човек, с нова, модерна визия за партията и държавата. Тази своя теза сподели актьорът и допълни, че няма предвид конкретно име и човек, а просто изразява личното си виждане за развитието на БСП.

 

Данаилов чистосърдечно призна, че дългоочакваният и рекламиран проект на сегашния президент Георги Първанов „А,Б,В” не се е състоял, провалил се е. Като видях само стари и познати лица, разбрах, че няма да се получи и се оттеглих, призна бившият министър на културата в кабинета „Станишев”.

 

Догодина, когато ще навърши 70 години, Данаилов е решил да си направи равносметка на изминалия живот. „Със сигурност мога да кажа, че никога, на никого не съм направил нещо лошо. Добър актьор съм, можел съм да направя интриги, да навредя, но не съм го направил никога”, категоричен бе той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5230 |08.12.2011 Натиск върху Холандия заради България и Румъния . 30| 5242 |03.12.2011 Цветанов: Спецсъдът не е създаден заради Октопода . 66| 6768 |03.12.2011 Орешарски: Пенсионната възраст скача заради 9 лв. към минималната пенсия . 1| 5179 |03.12.2011 Ограничават движението в София заради филм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads