Реклама / Ads
3| 3115 |27.10.2022 НОВИНИ

Лечева VS. Василев: Служебната министърка отрече да е звъняла на ДПС

.
Очевидно Радостин Василев ме надценява, след като внушава, че с мое обаждане мога да предреша решение на българския парламент. Подценява и КПКОНПИ, ако си мисли, че определят дейността си спрямо нечий пост.
 

Това се посочва в позиция на служебния министър на спорта Весела Лечева, която отвърна на твърденията на Радостин Василев, бивш спортен министър и настоящ депутат от “Продължаваме Промяната”, който заяви, че кандидатурата му на председател на спортната комисия в НС е станала заложник на “Дондуков 2”. 

 

Припомняме, че на трибунка в парламента от ПП посочиха, че от Президентството са се обадили на представител на ДПС и партията на Карадайъ посъветва Василев да се откаже от поста. 

 

“Моят предшественик на поста отново забърква името ми в някакви негови кариеристични амбиции. Разбрах от изявлението му, че съм се била обаждала, за да осуетя неговото избиране за председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Това не е истина. Очевидно ме надценява, като внушава, че с мое обаждане мога да предреша решение на българския парламент.  Второто внушение е, че не съм искала той да е председател, защото ПП “Продължаваме промяната“ са подали сигнал срещу мен в КПКОНПИ. Очевидно подценяват КПКОНПИ, ако си мислят, че те определят дейността си съобразно поста на някого. Категорично заявявам, че не съм се обаждала на никого от Народното събрание и не ме е страх от проверка на КПКОНПИ. Всичко останало са лъжи и манипулации с името ми”, посочи Лечева. 

 

Напрежението между Радостин Василев и Весела Лечева продължава от известно време. Двамата си разменят задочни престрелки и обвинения в злоупотреби. Вчера стана ясно, че Василев внася в КПОНПИ сигнал срещу Лечева за конфликт на интереси.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 7791 |27.10.2022 Радостин Василев: Радев и Лечева звъннали на ДПС, за да ме посъветват да се откажа от спортната комисия . 9| 5821 |26.10.2022 Илиян Василев: В тази остра конфронтация няма място за експертно правителство . 2| 3666 |26.10.2022 Асен Василев: 3% бюджетен дефицит е възможен с цялата социална рамка . 2| 5211 |26.10.2022 Войната между Радостин Василев и Весела Лечева стигна до КПКОНПИ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads