Реклама / Ads
2| 3507 |25.01.2023 НОВИНИ

Мая Манолова: Никога в коалиция с ДПС и ГЕРБ. Няма да водим война с президента

.
Лидерът на „Изправи се.БГ!“ Мая Манолова посочи, че общите предизборни листи и кандидати, които са атлернативна левица на БСП, ще бъдат регистрани до 1-ви март.
 

Мая Манолова каза по БиТиВи, че на предстоящите избори ще има общи листи, както и обединение на лявото пространство. То ще включва членове, които не са съгласни с линията, която провежда Корнелия Нинова. Манолова посочи, че това са "честните и достойни хора вляво, които искат силна левица и не припознават БСП като автентично ляво." Според нея БСП се е превърнал в „лесно заобиколим фактор“ в българската политика, тъй като вече е пета политическа сила.

 

Манолова посочи, че самата БСП се е превърнала в "Истинският заложник на партийната кариера на своя председател - Корнелия Нинова." Манолова упрекна Нинова, че не провежда реални социални политики като увеличаване на пенсиите, подпомагане на бедните слоеве или да се движи по дневния ред на хората.

 

Манолова заяви, че левицата води "братоубийствена война срещу президента." Учудващо е, след като Радев връчи третия мандат на БСП. Тя посочи, че в момента в БСП липсват "морал и политическо достойнство." Манолова е категорична: Никога в коалиция с ДПС и ГЕРБ, както и никога във война с президента." Манолова каза: „Абсурдно е Нинова и Борисов да бранят парламентарната република“, тъй като двамата действат авторитарно.

 

Мая Манолова посочи, че през статуквото мафията и олигархията се опитва да си върне контрола върху държавата. Манолова прогнозира, че в следващия парламент „Български възход“ няма да влязат в НС. За нея: "БСП са хилядите почтени, достойни и отдадени хора. Те са добре дошли във формация, която ще влезе в сериозна битка в предстоящите избори. Предизборните листи с кандидатите ще бъдат регистрирани до 1-ви март. Редовите социалисти не искат битка срещу служебното правителство и Радев."

 

Манолова посочи, че „на практика ще имаме „хартиено гласуване“ и вероятно ГЕРБ ще увеличи своя резултат със 100 хил. гласа: "Става въпрос за купен вот и индиански нишки. Видеонаблюдението няма да успее да хване контрола в избирателните секции. Ще има огромни възможности за кражба на изборите в полза на олигархичните кръгове и мафията.“ Манолова призова всички: „Излезте и гласувайте!“

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 3175 |24.01.2023 Румен Гечев: Няма да има чиста форма на коалиция, а вероятно програмно правителство . 2| 3132 |24.01.2023 Ангова, ПП: Очакваме сватбата на "хартиената коалиция" - ГЕРБ, БСП и ДПС . 7| 4238 |22.01.2023 Доц. Георги Лозанов: Имаме нова тройна коалиция - ГЕРБ, БСП и ДПС. Опитът за промяна завърши . 0| 3250 |20.01.2023 Христо Иванов: Ние се връщаме към хартиената коалиция, връща се страната назад

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads