Реклама / Ads
93| 5838 |03.07.2013 НОВИНИ

Мая Манолова: Правителството работи и гражданите ще го оценят

.
Източник: Булфото
По думите на червената депутатка хората ще разберат и оценят поведението на правителството. Парламентът работи. Министерството си върши работата. И стига да не се стигне до агресия, това е нормалната обстановка в една демократична държава. Това каза в сутрешния блок на БТВ зам.-председателят на парламента и депутат от БСП Мая Манолова.
 

Лицата, които виждам сутрин пред парламента, не са същите, които се събират вечер с усмивка да изразят своя гняв. Лицата сутрин са изпълнени с омраза. Аз опитах няколко пъти да разговарям с тях - насреща нямаше желание за диалог, а крясъци и летящи предмети. Ние обаче си вършим работата.

 Поели сме конкретни ангажименти и си ги изпълняваме точка по точка. Ние направихме увеличението на тока от 40%, което "обеща" предишното правителство, намаление на цената на тока. Предприехме спешни социални мерки - за енергийните помощи, за майките с малки деца. Предстои да разгледаме мерки по отношение на важния проблем с младежката безработица. Поели сме ангажименти и си ги изпълнявани точка по точка, повтори Мая Манолова. Атака не е в парламента, защото Коалиция за България е решила така, а защото избирателите така са решили. Аз продължавам да се чудя защо всички са се вторачили във Волен Сидеров, а не виждат гредата - поведението на ГЕРБ, което е в противоречие със своите избиратели. Нормалното поведение на един депутат е да ходи на работа. Не става дума за това дали сме заложник за Атака, а за това, че ГЕРБ не ходят на работа и не си изпълняват ангажиментите, избегна въпроса дали лидерът на Атака не е престъпил някакви граници. Правителството има да върши работа. То си върши работата.

Според Манолова Орешарски не е отговорен за изявленията на някои членове на партията. Всеки има своето право на мнение. Манолова каза, че не е склонна да вярва, че зам.-министър е назначен, без да знае за това. Трудно е да се работи при това положение - агресивни хора, които крещят и замерят с предмети - трудно е да се върши работа при това положение и все пак ние работим, заяви Манолова. В крайна сметка хората ще разберат и оценят смелото и достойно поведение на правителството в интерес на гражданите, добави тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 4999 |02.07.2013 ЕС ни отпуска до 8 млрд. евро за младежка безработица . 103| 5739 |02.07.2013 Х. Свобода препоръча правителството да се разграничи от Атака . 43| 5190 |01.07.2013 В. Сидеров: Обвинявам министъра на вътрешните работи . 52| 6472 |01.07.2013 Подкрепящ правителството: Задкулисието е служебен кабинет начело с Огнян Донев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads