Реклама / Ads
0| 4035 |20.05.2023 НОВИНИ

Мъж, който дълго време трвърдеше, че е син на Ален Делон е открит мъртъв в Париж

.
Източник: личен архив
Мъж, който дълго време трвърдеше, че е син на френската филмова звезда Ален Делон заради връзката си с емблематичната немска певица Нико, беше намерен мъртъв в Париж, съобщиха от прокуратурата.
 

Тялото на Ари Булон, 60-годишен фотограф, беше открито в дома му в столицата, съобщиха властите, а в момента тече разследване на причината за смъртта. Още един човек е задържан от полицията по обвинение в неоказване на помощ на човек в опасност, заяви прокурорът, потвърждавайки по-ранни съобщения в местен вестник.

 

Вестник "Паризиен" съобщи, че задържаният от полицията е спътникът на Булон. Френските власти съобщиха също така, че Булон е страдал от хемиплегия - заболяване, което може да доведе до частична парализа.

 

Булон, известен също като Кристиан Булон, твърдеше, че е син на Делон и Нико, който придобива известност най-вече като певец на авангардната американска рок група The Velvet Underground.

 

Делон, който има кратка афера с германската певица през 60-те години, отрича да е баща, въпреки че Ари е отгледан от майката на Делон - Едит Булон, която официално го осиновява заедно със съпруга си.

 

Булон описва хаотичния си живот в книга от 2001 г., озаглавена "Любовта никога не се забравя". Като тийнейджър той се присъединява към музикалните турнета на майка си Нико и се снима в няколко филма, потъвайки в света на наркотиците и това, което нарича "артистична страна на чудесата", която го отвежда по целия свят.

 

След смъртта на Нико през 1988 г. той прекарва известен период от време в рехабилитационна клиника и се подлага на психиатрично лечение. Булон е подал молба за признаване на бащинство във Франция, но тя е била отхвърлена, тъй като Делон официално е жител на Швейцария. Предстои обжалване на решението. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 2843 |19.05.2023 До 20 години зад решетките за пиян или дрогиран водач, който убие човек на пътя . 3| 3088 |19.05.2023 Минчев: Видяхме недъзите на начина, по който функционира българската прокуратура . 2| 3182 |18.05.2023 Съдия Андрей Георгиев: Ако продължаваме с още от същото, ще бъдем в сюжета на сериала ”Октопод” още дълго . 1| 2715 |18.05.2023 Крум Зарков за скандалите в прокуратурата: Трябва да минем отвъд диагнозата, време е за лечението

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads