Реклама / Ads
4| 6692 |22.11.2017 НОВИНИ

Марешки: Дали неплатените данъци на ”Лукойл” не отиват за руските пенсионери?

.
Веселин Марешки
Лукойл реализира милиарди обороти на година, а две години не плаща и един лев данъци. Да не се окаже, че с парите от горивата на българската рафинерия спонсорираме руските пенсионери. Това заяви депутатът-бизнесмен Веселин Марешки.
 
По сигнал е имало проверка на НАП в наша бензиностанция и тя е завършила без никакви забележки. Ние не правим дъмпинг на пазара с горива за това, че продаваме по-евтино горивата на нашите бензиностанции. Ние правим истински бизнес, а не грабителски бизнес. Така Марешки отговори пред BiT на обвиненията на Валентин Златев, че има политически чадър над него, за да прави  дъмпинг на пазара с горива.

Кой ми дава чадъра, попита риторично фармацевтичния бос и продължи:  Много широко са разперени пипалата на октопода над пазара с горива. Безброй са проверките на наши бензиностанции. Трябва да си много глупав да мислиш, че съм излезъл на светло, за да правя дъмпинг на пазара с горива.

Фармацевтичният бос изрази и своето мнение по проблема с реекспорт на лекарства. Българският потребител е потърпевш от реекспорта на лекарства. Но най-големият потърпевш съм аз, като човек, който се занимава с фармацевтичен бизнес. Затова съм за приемането на закон, който да спре реекспорта на лекарства.

Веселин Марешки бе категоричен, че Воля няма да влязат в парламента, докато Иво Христов не излезе като депутат. По думите му той е най-лошото, което може да бъде един политик и в прав текст обяви, че дори го пробутвали във "Воля", преди да влезе в листите на БСП.

По думите му те са единствената опозиция в НС и затова ще гласуват с „въздържали се“ по време на вота на недоверие, иницииран от БСП и ДПС.

Това не е вот на недоверие, а е някакъв цирк. БСП знае, че няма да мине, но искат да си правят пиар пред българския народ, и ВОЛЯ намя да участва в този пиар, категоричен бе партийният лидер.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5084 |18.11.2017 Странна гледка! Депутати на ГЕРБ разтоварват помощи за пострадалите в бургаско, те гледат отстрани . 0| 4255 |18.11.2017 Раздават хладилници и перални на пострадалите при наводненията в Бургаско . 0| 4109 |18.11.2017 Трима пострадали от катастрофата са във ВМА . 3| 5411 |16.11.2017 Евродепутат: България е сред най-пострадалите от Болшевишката революция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads