Реклама / Ads
6| 19373 |17.11.2022 НОВИНИ

Мария Сълкова: Честит рожден ден, Били! Рано или късно ще има „Правосъдие за всеки“

.
Мария Сълкова с Десислава и Биляна
Сутринта отидох пред президентството. Човек от охраната ми отвори едно малко прозорче и ме попита за какво съм там.
 

 Казах му, че търся един честен и почтен човек в тази държава, на който да покажа клипа за да видят кой подхвърля парите в колата на Деси и Били. Той ми каза, че имали много работа и не се занимават с такива неща след, което затвори прозорчето.


Разходих се до Народното събрание. Входът откъм катедралата „Александър Невски“. Място, където се коват законите. Бях отворила фб с клипа, на който се вижда как Гешев и Антон Славчев, назначен от него за шеф на КПКОНПИ гонят журналистите по време на ареста за да не видят какво се случва след отвеждането на Деси и Били към Спортната палата. В този момент видях, че излиза Маноил Манов, оня милиционер от герб и започнах да крещя и му показах клипа. Той ми каза - имаме работа не мога да се занимавам с вас. Аз продължавам да крещя. Вие много добре знаете, кой подхвърли парите и кои са виновните за този гнусен арест. Манов беше с двама мъже, които не разпознах. Влезнаха в стъклената малка сграда на метри от входа на НС. Разбрах, че там се давали пропуски. Изчаках ги докато, излезнат отново тръгнах след тях и продължава да питам , кой подхвърли парите.

 

Манов за първи път го видях на живо. Толкова морално нечистоплътен човек. Най-нагло ми отговори- има съд и съдът реши. Попитах го кой съд този на Гешев и почти влезнах в сградата. Той избяга знаейки, че съм права. Охраната пред сградата ми поискаха личната карта. Отговорих им, че няма да я дам. В този момент пред входа бяха излезнали Мартин Димитров, Стоян Михалев и Панев от ДБ. Показах им клипа оказа се, че Мартин Димитров го е гледал . Попитах го, като сте го гледали, защо не реагирате? Защо сме ви пратили в НС? След което дойде друг охранител, който ми каза, че ако не се махна оттам, ще ми състави протокол за неподчинение и отново ми поиска личната карта. Казах му, че съм съгласна, но преди това да извикат медиите за да им кажа, защо протестирам.

 

Същите тези медии, за които говори Венелин Петков върху който е имало натиск на политици от герб. Видях и Лорел. Исках да му покажа видеото, но и той бързаше. Знам, че тези дни са много напрегнати с връщането от статуквото на хартиена бюлетина, но си мисля, че е много важен гражданския натиск онзи натиск, който проспахме.
Днес не получих съдействие от народните представители от ДБ и ПП. Те знаят, че са невинни, но мълчат!


Много ме е яд, че бях сама и нямаше кой да ме снима на живо.
Голямо шоу беше и ще го продължа пред сградата на дпс., но следващата седмица.
Тези дни, ще си дам почивка извън София. Имам нужда.
И много моля политиците да не искат подкрепа от „работодателите“ си само предизборно!


Честит рожден ден, Били!
Бъди силна!
Това беше моят подарък за рождения и ден!
Съсипаха ви, защото бяхте различни. Съсипаха ви, защото не им се подчинихте! Защото не ви пречупиха.
Но рано или късно, ще има „Правосъдие за всеки“




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6271 |17.11.2022 Мария Касимова-Моасе: Свършиха ли всички ПР-и на републиката? . 10| 9502 |16.11.2022 Ивайло Мирчев: Да ни е честит поредният “успех” на енергийния министър . 0| 4193 |02.11.2022 Зам.-министър Мария Павлова: Електронното наблюдение е констатирало проблем при прокурорския син . 0| 2858 |26.10.2022 Зам.-министър Мария Павлова: Режимът на работа на 24-часови смени не е хуманен спрямо самите служещи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads