Реклама / Ads
21| 7424 |21.08.2020 НОВИНИ

Мартин Димитров: Чудомир да беше жив, щеше приказно да ви опише, хубостници нагли

.
Мартин Димитров
Объркана работа, приятели. Ама истински объркана работа. Ето, да вземем днес. Настана петък, па още сутринта на телевизионния фронт пуснаха г-н Николай Младенов, завърналият се омиротворител на Близкия Изток. Па, като почна г-н Младенов да каканиже едни топли думи за диалог, за гражданско общество, за рестарт и за ценностите на българина, един вид, за малко да му повярваме.
 

Защото, той г-н Младенов хубаво ги каканиже, той е интелигентен и не ги каканиже просто като някаква си там, от Кърджали мадам.

 

Та, изкаканиза си така, интелигентно опорките на Политическа Партия ГЕРБ г-н Николай Младенов, и сигурно някои българи са си казали: "Бреййййй, какъв интелигентен този Младенов, бях го забравил аз него колко е интелигентен. Той, къде беше преди това този Младенов, преди да омиротвори Близкия Изток - в БСП ли беше, в СДС ли беше, не мога да се сетя? Абе, интелигентен!".

 

И, сигурно някои свестни българи са се подвели от интервюто, или както е по-модерно да се казва, от "участието" на г-н Младенов по "Нова".

 

Обаче, приятели, животът е по-сложен. Петък, както и сутрин, петък има и следобед. Както и да го гледаме, петък си е цял един ден. И, както има участие по "Нова", така има и самоучастие по "Фейсбук", приятели.

 

А, сърце мутренско не може да трае цял петък. Сърце мутренско бие! И изби в поста на Илиан Тодоров, областен управител на Софийска област.

 

Зад гърба на една не-мутра като г-н Младенов не могат да се скрият всичките мутри, които са от властта и партийна фирма "ГЕРБ", приятели. Мутрата е на власт, мутрата иска изява! Даже и ОМИРОТОВОРИТЕЛЯТ НА БЛИЗКИЯ ИЗТОК НЕ МОЖЕ ВЪЗПРЕ ГЕРБАДЖИЙСКАТА МУТРА, МИЛИ ХОРА.

 

Докато г-н Младенов каканиже, че сме били гражданско общество, тоя околийския началник си ни вика "изроди".

 

Предполагам, че под "гражданско общество" тези си представят мутренски отряди.

А ние си представяме достойни граждани.

 

Турям ги тука и двамата хубовци - интелигентния Николай Младенов и истинския като чалга-песен Илиан Тодоров. Езито и турата на асфалтова корпорация "ГЕРБ".

 

P.S. Чудомир да беше жив, щеше приказно да ви опише, хубостници нагли.

 

Facebook, Мартин Димитров




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6431 |21.08.2020 Евгени Димитров: Никога не подценявайте жената-хигиенистка . 4| 5717 |21.08.2020 Мартин Димитров: ЦИК винаги имат две хипотези – или е много рано, или е много късно . 20| 9981 |20.08.2020 Мартин Димитров: В просташкото поведение на министър-председателя няма бъдеще . 12| 14612 |10.08.2020 Д-р Митко Димитров: От независимостта до свободията има една крачка. И СЕМ я направи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads