Реклама / Ads
1| 5671 |14.01.2017 НОВИНИ

Мейзер от затвора: Сама ли се урочасах, срамувам се от смъртта на Николай

.
Анита Мейзер
”Имам чувство, че някой ни завидя с Ники, ние се обичахме много, бяхме страхотна двойка. Когато се запознахме, реших да си дадем шанс, ние се запознахме в социалната мрежа фейсбук”. Това разказа от затвора в Сливен Анита Мейзер, обвинена и осъдена за смъртта на съпруга си Николай и предлагане подкуп на полицай.
 
"Търсих дълго време любовта на Николай, после какво стана, не знам, бяхме много добре", заяви тя. "Прекарахме много хубави години в Америка. На 1 януари 2011 година се оженихме на брега на океана. Това беше най-хубавата ми връзка", категорична е Мейзер. Тя сподели, че много е искала да му намери работа в САЩ, защото той по цял ден е тренирал, без да прави нещо друго. Анита Мейзер добави още, че никога не са се карали, не е имало скандали, просто са се "драчели", но никога не са си казвали обидни думи.

"Аз не се страхувам от духа на Николай, защото го обичам и той ме обичаше. Всичко беше идеално. Стигнахме до перфектност в отношенията си. Защо на мен? И то точно когато съм най-щастлива. Идвало ми е на мен някой да ми донесе свинска опашка, да я дръпна и до там. Срам ме, че съм майка. Какво се опитвам да докажа, че съм суперуоман ли? Просто съм никоя. Сега цяла България се изправя срещу мен, както беше през 2014 година. Знам, че това, което се случи е нестандартно. Не знам от къде му дойде на акъла да ги правим тези неща. Аз исках да звънна на майка му и на сестра му, за да им обясня какви неща ме кара да правим, но той веднага ми скочи. Лицето му пред тях е миличко и невинно, което е нормално. Майка му е страхотна жена и заслужава добро отношение. След като си направи татуировката на Иисус Христос в Златни пясъци се вдъхнови и каза, че ще си направим интересен експеримент. Направихме го след като се прибрахме от майка му, като през цялото време го видях, че беше под напрежение и нямаше търпение да го направи. Каза ми, че вече няма да работи в Лас Вегас, а ще прави разни неща с хора от Панама. Когато се прибрахме разбрах, че експеримента ще бъде със свински опашки. Аз никога не бях пипала свински опашки. Той беше вдъхновен и каза да му го сложа. Легна на масажната маса и ми каза да му вържа краката. Той е здрав и му казах, че ще ги скъса лесно. Болеше ме, докато слагах и ми каза да си сложа ръкавиците, с които тренирам, за да не се нараня. Аз му казах, ако иска да правим секс, а да се занимаваме утре с тия свински опашки. Помоли ме да го снимам с телефона му. Беше изключително настойчив. Той често ме кара да правя такива неща и аз не обръщах внимание на тези неща. За мен бяха нормални. Всичко ми е като сън.. не ми е реално. Не мога да си представя как можахме да направим тази глупост. Нямам дори извинение. Отидох да взема телефона от стаята и се върнах и не предполагах, че изобщо има някакъв проблем. Докато се опитвах да пусна осветлението видях, че започва да се души и да умира. Започнах да търся ножици и ножове и да се вайкам как да срежа свинските опашки. Сетих се, че когато нещо стяга на пръста, може да се махне със сапун или веро. Опитах, но не стана. И дойде моментът, в който започна да се отпуска. Не знаех вече какво да направя. Той умря. Разбирам, че е умрял и започвам да се чудя какво алиби да си измисля, за да не съм аз виновната."

Срамувам се! Дори, че съм майка, беше някакъв ужас, да гледам как мъжа, който обичам умира....Не съм суперуоман, просто съм никоя", заяви Анита Мейзер.

"Никой не иска да чуе моята версия, цяла България е срещу мен, както през 2014 г. на конкурса. Аз исках да се обадя на майка му и на сестра му, но той не ми позволи. Той искаше да се изяви и да направим експеримента. Свински опашки през живота си не бях пипала. Тези, които ползвах ги бях взела за тентата на първия етаж. Николай се изкъпа и каза - ела да ми ги сложиш, легна на масажната маса и аз му сложих две свински опашки на краката", разказа Мейзер.

Николай я убедил, че ще е "като Дейвид Копърфийлд", бил много ентусиазиран. "Не мога да си представя как можахме да направим тази глупост. Той умря за тази глупост. Оставих го вързан и отидох да взема телефона от спалнята да снимам. Аз не разбрах, че той се затруднява, виждала съм го така да тренира. Тръгнах после да тръгна ножици, ножове, но как да го среща, трябва да се пъхне под свинската опашката. Не може да се опише, на филм не съм гледала такова нещо, не мога да си обясня какъв дявол влезе в нас, яд ме е, че не му отказах", призна Анита.

След като разбрала, че Николай е мъртъв, Анита започнала да ходи из апартамента "като луда", чудела се какво алиби да си измисли.
 
Аз вече съм никоя. Останах без самоличност, всеки ме плюе, всеки е срещу мен", разказа Анита. "Казваше, че никога няма да умре, Исус се бил вселил в него. Поне да въскръсне....глупости говоря. Защо живея, не знам", разплака се Анита. "Не прехвърлям топката, но Ники си беше виновен, аз откъде да знам възможностите му, щом искаш нещо, значи го умееш. Семейството му виждаше в мен оправна жена, дадоха ми го, без да имат претенции, че не съм девствена, направиха си сметка, че ще иде в САЩ, че няма да го мислят", каза Анита. Николай искал дете от Анита и я уверявал, че тя ще забременее без проблем.

Може би ще се самоубия някой ден по този начин. Ще си дръпна една свинска оопашка. Чуствм се виновна, че го послушах....Аз много се паникьосах, разказа още тя. Знам, че първо искат парите ми, после живота. Но искам да чуя прошка. Така ще ми е по-лесно да умра, призна тя.

Аз криех от всички коя съм и от къде идвам. Срамувах се и мразех турските обичаи. Аз съм от смесен брак, но никога не съм се казвала Айше, призна Мейзер.

Предложих 50-100 лв. за вода. Казах, че исках нещо за ядене. Това беше подкупа, обясни Мейзер.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4261 |22.12.2016 Анита Мейзер отива в затвора за три години . 2| 3977 |22.12.2016 Мейзер се призна за виновна . 1| 3769 |31.10.2016 Миската А. Мейзер ще опита да излезе на свобода . 0| 3983 |28.10.2016 Лекар: Салмонелата минава сама, да се внимава при деца и бременни обаче

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads