Реклама / Ads
10| 5525 |29.02.2016 НОВИНИ

Мерджанов: Здравеопазването е ахилесовата пета в управлението

.
Атанас Мерджанов
„Добричката организация на БСП върви към възход”. Това заяви зам.-председателят на ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ и член на ИБ на БСП Атанас Мерджанов пред журналисти в Добрич след провелото се заседание на Областния съвет на социалистите. На брифинга присъстваха народният представител проф. Светла Бъчварова, областният председател на БСП Росен Карадимов, заместниците му - Мая Димитрова и Нина Ставрева, която е и кмет на Каварна.
 
По разпределение на членовете, с решение на ИБ, Атанас Мерджанов отговаря за област Добрич – ангажимент, който той определи като „много приятен“. Той съобщи, че националното ръководство на левицата е много чувствително към този регион поради доброто представяне на местните избори, но и заради множеството проблеми, които засягат българските граждани, земеделските производители и предприемачите. Той обясни, че в предконгресна среда основната работа на партийните структури ще бъде да работят активно в интерес на всички граждани, независимо от изборните резултати.

„Грижата за укрепването на общинските партийни структури, за подмладяването на партията, за оздравяването и мобилността й ще бъде една от основните в работата ни през следващите няколко месеца“, каза още Атанас Мерджанов.

Мерджанов коментира политическата ситуация в страната и заяви, че инициираният първи вот на недоверие от БСП вече има ефект в обществото. „Здравеопазването е ахилесовата пета в управлението, а вот на недоверие заслужават още министрите на отбраната и на вътрешните работи, заради хаоса в държавата и липсата на сигурност”, категоричен бе той.


Според областния председател на БСП Росен Карадимов са констатирани принципни назначения в общинските съвети и кметските администрации в региона. Това са все компетентни, морални и честни хора“, заяви той. Карадимов каза също, че оттук-нататък ще преследват приоритетите, които са обявили в предизборната кампания за местна власт. „С особено внимание ще следим представянето и реализацията на  кметските управленски програми“, каза още той

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5346 |24.02.2016 Мерджанов: Борисов гледа от високо сеира на Бъчварова . 1| 4571 |23.02.2016 Мерджанов: Темата за сигурността на премиера е кризисен пиар . 4| 4465 |23.02.2016 Я. Стоилов: Моделът на здравеопазването произвежда проблеми, които се задълбочават . 13| 4805 |22.02.2016 Кирил Добрев: В здравеопазването не трябва да има ВИП-аджии

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads