Реклама / Ads
39| 13152 |08.04.2015 НОВИНИ

Мешерето пред Фрог: Всички цигани ще подкрепят ГЕРБ на изборите

.
Христо Младенов
Всички цигани ще подкрепим ГЕРБ на предстоящите кметски избори. Не сме ги питали дали ни искат, но ще гласуваме за тях. Без значение дали това ще е на първи тур или на балотаж. Това каза председателят на мешерето Христо Младенов.
 

Той обясни, че това окончателно решение е било взето на 22 март в Казанлък, на закрито заседание на партия „ Солидарност”. Председател на въпросната партия е самият Младенов. По думите му това решение е подкрепено и от Съвета на старейшините.

Ще подкрепим този път кметовете на ГЕРБ. Дано този път те да започнат да работят добре със социално слабите български граждани, защото ние сме проблем не само на България, но и на Европа. Дай Боже да бъде всичко добре. Идват и избори за президент. И там ще подкрепим кандидата на ГЕРБ. Дано техните кметове да се представят толерантни към нас. Защото аз друга Родина нямам, заяви с патос Младенов.


Той обясни и защо на последните избори се е получило така, че много роми са гласували за ДПС. Тези, които гласуваха за ДПС на последните избори, направиха бойкот на БСП. Преди това ние бяхме гласоподаватели на БСП, но тя не подписа с нас коалиционно споразумение, въпреки обещанието. Аз съм „виновникът” да се отдръпнем от тях. И съвсем очаквано това се отрази на изборния резултат.

 

Сега ще дадем нашия вот на ГЕРБ, без да сме ги питали, уточни Приорът на старейшините. Уточни, че иска да го наричат с думата циганин. Това „ромите” аз не го обичам. Ром по цигански си е циганин. Защо на всяка една крачка казват не човека е направил някакво престъпление, а циганинът. Истината е, че много повече нарушители на закона има от други етноси. Не искам да говоря за братята българи. Колкото краде един българин, всички цигани да се съберат, не могат да го надминат, допълни той. Христов Младенов обясни още, че за общински съветници ще издигнат млади и образовани цигани от "Солидарност", за да се научат да носят отговорност за проблемите на хората и за държавата. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 40| 13100 |08.04.2015 Осман Октай пред Фрог: Поведението на Цацаров е „гузен негонен бяга“ . 8| 5838 |07.04.2015 Делийски за Фрог: Политическият елит замазва истината за КТБ . 2| 4624 |07.04.2015 Стефан Константинов: Загадка е как се определят бюджетите на болниците . 1| 4659 |06.04.2015 МОСВ предупреждава за дъжд и разливане на реки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads