Реклама / Ads
0| 2815 |11.08.2021 НОВИНИ

Меси мечтае да спечели Шампионската лига и с ПСЖ

.
Меси с президента на ПСЖ Ал-Хелайфи (вляво) и директора Леонардо Източник: БГНЕС
Суперзвездата Лионел Меси „мечтае“ да спечели пета Шампионска лига, след като подписа двугодишен договор с Пари Сен Жермен.
 

„Казах, че мечтата ми е да спечеля още една Шампионска лига и мисля, че се намирам в идеалното място, където мога да го сторя“, сподели той на първата си пресконференция, след като бе представен за нов играч на парижани.

 

34-годишният аржентинец за последно вдигна трофея от най-престижния европейски клубен турнир с бившия си отбор Барселона през 2015, докато ПСЖ все още не е триумфирал в надпреварата.

 

„Нямам търпение да започна тренировки и да започна този нов етап. Искам да благодаря на президента, на Леонардо и на клуба, че направиха това възможно. След изявлението на Барселона те заявиха позицията си и всичко стана много бързо. Преговорите се развиха бързо и нямаше проблем. Ситуацията беше сложна и те решиха проблема. От първата минута, в която пристигнахме със семейството ми, се радваме на престоя си в Париж“, бяха първите думи на Меси.

 

Попитан кога може да дебютира, Лео отговори: „Всъщност, не знам. Бях на почивка, не съм играл от месец. Вчера говорих с треньорския щаб. Може би ми трябва предсезонна подготовка. Ще започна тренировки и се надявам, че възможно най-скоро ще играя, но не мога да кажа конкретна дата“, добави суперзвездата.

 

Президентът на парижани Насер Ал-Хелайфи, който също присъства на пресконференцията, заяви, че Килиан Мбапе няма причина да напуска клуба след пристигането на Меси. Френският национал е в последната година от договора си и е спряган с преминаване в Реал Мадрид.

 

„Килиан е парижанин, той е много конкурентен. Той каза, че иска конкурентен състав. Сега, никой не е по-конкурентен от нас. Той няма причина да прави нещо различно от това да остане“, каза той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3139 |10.08.2021 ПСЖ официално обяви трансфера на Меси . 11| 4680 |08.08.2021 Със сълзи на очи Меси се сбогува с Барселона /видео/ . 11| 3781 |07.08.2021 Отново злато за българка в Токио! Боксьорката Стойка Кръстева спечели отличието . 8| 3725 |25.07.2021 Новият шеф на „Пирогов“: Намеси ли се политиката в медицината, нищо не се получава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads