Реклама / Ads
16| 5549 |15.10.2021 НОВИНИ

Методи Андреев: Трябва да кажем ясно - ГЕРБ и ДПС са скачени съдове. Как да имаме един поглед с бандити?

.
Протестите, които продължават почти всеки ден, са резултат от наложените корупционни практики на правителствата на ГЕРБ със задкулисното политическо рамо на ДПС. Трябва ясно да кажем, че ГЕРБ и ДПС са скачени съдове в политиката. В момента ДПС се опитват да станат флагман на връщането на силата на партиите на статуквото. Как да имаме един поглед с бандити?
 

Това заяви в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" Методи Андреев.

 

Той отправи остри критики заради раздеплението в дясно, което се случва в момента и което удобно се използва от Движението. В момента разцепление има в "Демократична България" заради листите на формацията. Андреев призова да се загърбят различията и да се погледне към общата цел.

 

"Трябва да отделим какво мислим за личности като Цецка Бачкова, Христо Иванов, Антоанета Цонева, Иво Мирчев, Методи Лалов от това какво искаме да постигнем. Виждате какво правят от ДПС. Те преминават в контранастъпление. Това нагло поведение си има и своето основание. Те казват - ето, вие в дясно не може да се разберете за листите, в ляво също има проблеми, не се знае ще стане ли мнозинство. Правят нагъл и нахален опит да се покажат като партия, която държи на някакви ценности, доколкото ДПС изобщо може да има такива", коментира Методи Андреев.

 

"Смятам, че и в този парламент не трябва да разговаря с ГЕРБ и ДПС. Няма смисъл. Тези партии са токсични и са пример за партии, завладени от корупцията. Какво да си говорят с тях? Какво би могло да се говори с ГЕРБ? Може ли да се говори с тях, че трябва да има смяна във ВСС? Ясно е, че не може. Ще признаят ли, че процедурата инхаус е откровена безочлива кражба? Как да имаме един поглед с бандити? Проф. Герджиков повтаря, че щял да обединява всички партии и граждани. Може да се говори за обединение около кауза. В момента най-важната такава е да измъкнем държавата от лапите на мафията, която я е завладяла. ДПС е шайка, акционерно дружество, което се занимава с приватизация на политиката. Всеки, който смята, че тези хора се управляват от незаконно забогатели лица, трябва да търсят обединение", коментира още Методи Андреев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 2995 |15.10.2021 Стефан Янев: Преходът към зелена енергия трябва да е плавен . 1| 3630 |14.10.2021 Нинова: В тежката криза най-напред трябва да защитим българското родно производство . 4| 4062 |13.10.2021 Зайкова: Политиката би трябвало да бъде нещо добро, ама в България е малко мръсничко . 5| 7932 |11.10.2021 Пламен Данаилов пред Фрог: НС трябва да намали данъците за работници и служители

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads