Реклама / Ads
11| 12146 |29.04.2021 НОВИНИ

Методи Лалов: Довиждане, Гешев!

.
Методи Лалов
Закриването на специализираните прокуратури и съдилища е абсолютно задължително. Затова е един от основните приоритети на Демократична България.
 

Съществуването на тези структури е изцяло политически въпрос така, както беше политически въпрос и тяхното създаване. Народното събрание, което по дефиниция се състои от политически представители на гражданите, решава дали те да продължат да съществуват или да бъдат закрити, а не Гешев или някой друг милиционер. Закриването им не противоречи на Конституцията, тъй като те не са част от установената с нея структура на съдилищата и прокуратурата, а е въпрос на политическа целесъобразност.


Напомням, че специализираните съдилища и прокуратури бяха създадени от дясната ръка на Бойко Борисов - перфидният Цветан Цветанов (излязъл с достойнство от ГЕРБ, но и с множество апартаменти), за да имат управляващите удобен и ефективен инструмент да се разправят с политическите и икономическите си конкурентни под благовидното оправдание, че се борят с организираната престъпност. Изцяло неефективни и неспособни да осигурят справедливост, те се превърнаха в благодатна почва за създаване на съдебно-политически франкенщайновци, зависими от задкулисието, най-яркият от които е Иван Гешев.


Няма никаква изненада, че Гешев и шайката му искат да запазят на всяка цена тези структури, за да могат да продължат да обслужват Доган, Пеевски, Борисов и подобните им. Не е изненадващо и че специализираната съдебна номенклатура не иска да се раздели с високите си заплати, бонуси, служебни автомобили и ниската си служебна натовареност.


Довиждане, Гешев! Добре дошъл в групата на общинските съветници от ГЕРБ/СДС (или ВМРО, което е същото)! Присъствието ти несъмнено ще обогати компанията на Георги Георгиев, Стефан Марков и Симеон Колев от СОС, които също като теб обичат да слушат просташкото говорене и одобряват бруталното поведение на Борисов, поради което раболепничат в зайчарника му в Банкя.

 

 

Методи Лалов, ДБ, бивш съдия, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 2905 |27.04.2021 Методи Лалов, ДБ: Ще бъде почтено да излъчим правителство, ако ни бъде връчен мандат . 11| 5334 |26.04.2021 Методи Андреев: След Борисов нямаме държава, а частна собственост . 8| 3028 |21.04.2021 Калоян Методиев: Дори и да има някакво правителство, то ще бъде правителство на Голготата . 10| 3795 |12.04.2021 Калоян Методиев: Време е за разум, емоцията се изля. Да няма ”Борисов 4” с разни патриоти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads