Реклама / Ads
4| 3218 |18.01.2022 НОВИНИ

Методи Лалов напусна редиците на ДБ в СОС, но остава общински съветник

.
Методи Лалов напуска редиците на "Демократична България" в Столичния общински съвет, но остава общински съветник. Това съобщи самият той в личния си профил във Facebook. Лалов е подал заявление за напускане на групата на ДБ в Сос, то ще продължи да изпълнява ангажиментите си към гражданите.
 

Ето и цялото писмо:

 

"До
Г-жа Грети Стефанова –
председател на политическата група на „Демократична България – обединение“ в Столичния общински съвет


До
г-н Георги Георгиев –
председател на Столичния общински съвет
З а я в л е н и е/У в е д о м л е н и е
от Методи Орлинов Лалов, общински съветник в СОС


Правно основание: чл. 40, ал. 3 от Правилника за организацията и дейността на СОС


Уважаема г-жо Стефанова,
Уважаеми г-н Георгиев,


Съобщавам ви, че считано от 18.01.2022 г. напускам политическата група на общинските съветници от „Демократична България“ в СОС.


На 08.09.2021 г. подадох оставка като председател на тази група, поради различие с част от практиките на мнозинството в нея, инспирирани и подкрепяни от ръководствата на партиите в коалицията „Демократична България – обединение“. Впоследствие, като реакция на несъгласието ми с недемократичното и противоуставно управление на ПП „Да, България“, незаконосъобразно беше прекратено членството ми в партията. С оглед на това вече не съществува политическа логика и основание да продължа да бъда част от политическата група на „Демократична България – обединение“ в СОС.


Моля да бъдат предприети действия по отразяване на този факт на сайта на СОС, така че да е ясно, че продължавам да осъществявам функциите си на общински съветник без принадлежност към политическа формация.


С уважение,
Методи Лалов
(подписано с КЕП)"




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 3200 |16.01.2022 Методи Лалов: В „Да, България” има авторитарност . 16| 3523 |16.01.2022 Джокович напусна Австралия. Вучич определи действията на страната като ”лов за вещици” . 16| 8182 |13.01.2022 Методи Лалов: ”Да, България” ме изключи от партията! Обзалагам се, че Хр. Иванов ще e единствен кандидат за лидер . 8| 7164 |06.01.2022 Методи Андреев: Цацаров да бъде изгонен с шут от КПКОНПИ и да бъде разследван

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads