Реклама / Ads
3| 12200 |21.09.2017 НАРОДЕН ГЛАС

БОЕЦ застава зад работниците от Дунарит и Емко

.
Битката срещу мафията трябва да се води твърдо и до край. Не може да разчитате на помощ от мафията в битката ви срещу мафията. Защото Парламента е инструмент на мафията. БОЕЦ ще бъдем до вас, както и всеки българин запазил човешкото в себе си и чувството си за справедливост. Това пише в обръщение на ГД ”БОЕЦ” до работниците от Дунарит и Емко.
 
Призоваваме ви към твърди действия и отстояване на справедливите ви искания за нормалност, за спазване на човешките права, частната собственост и демократичните ценности, пише още там.

Вижте и цялото обръщение:

"Обръщаме се към вас по този начин за да бъдем чути от повече хора! Защото днес вие сте жертви на интересите и алчността на управляващата ни мафия, но утре може да бъде всеки .

Битката срещу мафията трябва да се води твърдо и до край. Не може да разчитате на помощ от мафията в битката ви срещу мафията. Защото Парламента е инструмент на мафията. Защото Министерски съвет е инструмент на мафията. Защото прокуратурата е инструмент на мафията. Защото всички институции и повечето медии са инструменти на мафията. Инструменти за изпълнение на поръчките на мафията и обслужващи нейните интереси. Това е битка, която гражданите трябва да спечелят. В пряк сблъсък с мафията, на гражданският фронт. Казваме го на база собственият си опит. Днес БОЕЦ застанаме до вас в справедливият ви протест. И се надяваме утре да продължите. Когато дебелите искат да ви затворят заводите и да откраднат работните ви места, вие затворете държавата им. Защото това не е нашата държава, това е държавата на мафията. Блокирайте Дунав мост 1 и 2, ключови точки на магистралите, гарите и летищата. И не отстъпвайте, докато не постигнете целите си. Защото се борите за работата си, за живота си, за бъдещето си. Защото имате справедлива кауза.  Респект за това, че казвате истината на глас. Защото се борим за да си върнем държавата.
              
БОЕЦ ще бъдем до вас, както и всеки българин запазил човешкото в себе си и чувството си за справедливост. Ще има и такива, които ще излязат срещу нас. Мафията се крепи на разделението, мълчанието и страха! Тя има много слуги, но ценни са непримиримите и борещите се за справедливост и възмездие. Не ви призоваваме към хаос, защото анархията не дава решения, тя е хранителната среда на мафията. Призоваваме ви към твърди действия и отстояване на справедливите ви искания за нормалност, за спазване на човешките права, частната собственост и демократичните ценности. Всъщност, това е общата ни битка. БОЕЦ водим тази битка от години и разбрахме, че тя трябва да се води до край, без компромиси и че не е по силите на един човек или една организация да я доведе до край. Нужно е мнозина да осъзнаят, че страха може да бъде преодолян, че можем да се изправим в пряк сблъсък срещу мафията и да печелим тези битки. И да продължим до край. Докато превърнем България в родина за децата ни , в държава, в която има реално работеща съдебна система, реална битка с корупцията, реална демокрация, справедливост. Държава , в която Истината се говори без страх!
 В държавата на мафията, на Буда, Пеевски и Цацаров, има хора непримирими, които не приемат да бъдат заложници и жертви. Има хора, които искат да работят и да отглеждат децата си в родината им. Да мечтаят и да преследват мечтите си. Да бъдат свободни!

Г. Георгиев-председател УС на ГД „БОЕЦ”"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 1644 |28.03.2024 Спипаха дипломатическа кола с нелегални мигранти на "Капитан Андреево" . 2| 1629 |28.03.2024 Съдът върна "Евролаб" в лабораторията на "Капитан Андреево". Вътев заяви, че обжалват решението . 0| 1905 |28.03.2024 Tежко въоръжени и маскирани униформени с кучета проверяват центровете за мигранти в София. Има задържан . 2| 2088 |28.03.2024 АФП: В центъра на последната криза в България е бившият премиер Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads