Реклама / Ads
3| 5163 |28.09.2015 НОВИНИ

Миков в Троян: Донка Михайлова отново ще бъде предпочетеният кмет

.
„Убеден съм, че нашият кандидат и нашата листа отново ще бъдат предпочетени на предстоящите избори, защото хората ще оценят свършеното до момента“. Това заяви председателят на НС на БСП Михаил Миков при откриването на кампанията в Троян и представянето на кандидатите на левицата там.
 

„Изпращате един успешен мандат. Затова имате сили и кураж да влезете в нова битка“, каза още той.  Миков подчерта, че сега кандидатите на левицата имат тежката задача - лявата идея всеки ден да бъде претворявана в неща, които хората да могат да усещат, както е видимият резултат от предишния мандат.  Миков заяви, че времената са трудни, но троянските социалисти ходят с високо вдигната глава, защото имат зад себе си много свършена работа. „Радвам се, че в  листата има млади хора, за да могат троянските социалисти да продължат все напред и да се грижат за хората“, заключи Михаил Миков.


„Доказахме, че в България може да има честна политика, базирана на потребностите на хората и обърната към тях. Не се плашим от трудни решения.“ Това заяви пред събралото се множество кандидатът  на БСП за втори мандат за кмет на Троян Донка Михайлова. Тя подчерта, че за 4 години успешно са завършени 41 проекта, намалена е безработицата, както и отрицателният прираст на населението. „Ще продължим ежедневно да работим за най-важното за троянци – работа и доходи“, категорична бе Михайлова. По думите й има три важни проблема на общината: продължаване на усилията за разкриване на работни места, привличане на млади хора в Троян, подобряване на качеството и средата на живот. „Тези задачи са нашият ангажимент пред избирателите и ние седим твърдо зад тях“, заяви кандидатът на БСП за кмет на Троян. Тя благодари на присъстващите, че са я подкрепили преди 4 години и сега отново й гласуват своето доверие.

 

На събитието присъстваха и Димитър Горов – депутат от ПГ на БСП от региона, Деница Златева – член на ИБ на НС на БСП, Евгени Узунов – член на НС на БСП, кандидатите за кметове на населени места, кандидати за общински съветници, членове и симпатизанти на партията от региона. Председателят на общинската структура на БСП-Троян Кольо Кацаров благодари на Михаил Миков за подкрепата за региона и за кандидатите за предстоящите избори, защото те са амбициозни и имат силите на направят нужното.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4411 |27.09.2015 Михаил Миков подкрепи кандидата за кмета на Драговищица Любка Лихарева . 2| 4516 |27.09.2015 Миков даде старт на предизборната кампания на БСП в област Кюстендил . 0| 5522 |26.09.2015 Михаил Миков: Благодаря на кмета на Бобошево за грижата за хората . 4| 4603 |26.09.2015 Михаил Миков: Дупница ще получи по-добро управление чрез Иван Ибришимов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads