Реклама / Ads
14| 5908 |20.12.2015 НОВИНИ

Е. Минчев: Искам жена и синът ми да се "лордее" с мен

.
Евгени Минчев
Никога не е било цел да се претопявам, гордея се вече, че съм бил ватман, този факт ми донесе най-голямата реклама, заяви по НТВ светският хроникьор и ПР Евгени Минчев, лорд ъф Итън. Навремето казвал, че има брат-близнак, който е ватман, вече не било така.
 
Преди 8 години се роди идеята да деля живота си между София и Лондон, където никой не ме знае. И там нося брошки, и там правя събития, като Бала на мартеницата. С какво можете да изненадате англичани, които имат толкова много неща, аргументира се той.

Много обичам шкембе, под нас има ресторант, откъдето отвреме навреме си купувам, но няма да направя бал на шкембето или на киселото зеле. Мога да направя на кецовете и ще пускам Васко Найденов, каза Минчев.

Ако започна да се харесвам, това ще е краят. Във Вип Брадър се харесах много, но искам в следващо шоу да се видя още по-израснал. Хареса ми това, че съм по-освободен и мога да казвам истината на хората в очите. В шоуто всичко се въртеше около мен, без да съм го искал.

Моят път във висшето общество явно е бил предначертан. Като дете попаднах в компанията на Гойко Митич и направих интервю с него за пазарджишкия вестник, после живеех близо до Емил Димитров, участвал съм в шоуто на Еди Казасян, имитирайки естрадни звезди, разказа той.

Не ми харесва, че имам коремче, но имам идеално прави крака, описа се Минчев. Може би понякога говоря необмислено, не съм сръдлив. Алкохолът ме прави гръмогласен, закачам се с хората, раздавам визитки, на които никой не се обажда, но ако бях агресивен, щях да съм министър-председател на Великобритания, каза той.

В този Брадър не бях ли единственият най-популярен, попита Минчев.

Българите в нищо не вярват, затова не им се случват чудеса, заяви той.

Основната ценност са парите, без пари нищо не става, заяви Минчев. Той призна, че голямата му любов е настоящата. Човекът бил зодия лъв и живеел във Великобритания.

Обичаните хора са щастливи, аз нямам нито една бръчка, демонстрира Минчев. Когато приемете, че всичко се плаща и всичко струва, ще приемете и хората, и предметите около себе си, каза той.

Никога не ми е било трудно, искате да ме изкарате един дядка, тъжен и самотен, но няма да ви се получи. Искам един ден синът ми да се "лордее" с мен. Не искам да имам дете, искам да имам жена, каза още Минчев. Искам точния човек. Най-дългата ми връзка е била с жена, духът няма пол, срещна ли правилния дух, аз се съешавам, формулира търсенията си Минчев. Докато нямам деца, всички деца в нужда са мои, заключи той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4938 |16.12.2015 Борисов обяви, че Екатерина Захариева е предложена за правосъден министър . 20| 4922 |14.12.2015 Съдии: Искаме независим съд и независима, но не безотчетна прокуратура . 2| 6067 |14.12.2015 Камион уби жена в София . 36| 10592 |10.12.2015 О. Минчев: Третият Кобург осуети бг-демокрацията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads